7 بهترین موس برای طراحان گرافیک (قیمت، کیفیت امتیاز)
داشتن یک موس خوب برای هر طراح گرافیک، ضروری است. ارگونومیک بودن موس هم چه برای تنظیم دقیق یک طرح باشد و چه ترسیم یک خط صاف در یک مدل، واجب است. بیشتر موس های مخصوص طراحی با هدف کمک به طراحان گرافیک برای انجام حرکات خاص دست طراحی شده اند.
با توجه به بازار داغی که برای موس های مخصوص طراحی گرافیک وجود دارد، قصد داریم در این مقاله به بررسی بهترین موس ها بپردازیم.
کیبوردهای عالی: بهترین کیبورد برای برنامه نویسی
فاکتور هایی که قبل از انتخاب بهترین موس برای طراحی گرافیک باید بررسی شوند
اگر به عنوان یک طراح گرافیک به دنبال بهترین موس برای جلوگیری از سندرم تونل کارپال یا مجرای دستی می گردید، چند نکته هست که باید به آن ها توجه کنید. به عنوان مثال DPI، طراحی ارگونومیک، دکمه های قابل برنامه ریزی و عملکرد از جمله فاکتور هایی هستند که قبل از خرید باید به آن ها دقت کنید.
ویژگی های اصلی یک موس
DPI (نقطه در اینچ) DPI استانداردی برای بررسی حساسیت موس است. هنگامی که می خواهید زوایای یا خطوط دقیقی را ترسیم کنید، موس با DPI بالا به حرکات دست شما با دقت بیشتری پاسخ می دهد. بنابراین، سعی کنید موسی را انتخاب کنید که مقدار DPI بالاتری داشته باشد.
طراحی اگر بخواهید یک موس را برای طراحی گرافیکی انتخاب کنید، اشکال و طرح های مختلفی مثل موس قلمی، موس عمودی، موس غلتک دار و غیره در اختیار دارید. بنابراین می توانید بهترین گزینه را برای کارتان انتخاب کنید.
ارگونومی وقتی برای مدت طولانی کار می کنید، باید موسی داشته باشید که در دست تان راحت باشد. موسی تهیه کنید که با دست و طرز گرفتن شما هماهنگ باشد. یعنی طراحی داشته باشد که به دست و انگشتان شما اجازه دهد در حالتی راحت و آرام روی موس قرار بگیرند. به وزن موس هم فکر کنید. استفاده از موس سنگین ممکن است بعد از مدتی خسته تان کند.
دکمه قابل برنامه ریزی وجود دکمه های قابل برنامه ریزی همیشه یک مزیت بزرگ برای طراحی به حساب می آید. این دکمه ها از انجام حرکات غیر ضروری برای پیاده سازی بسیاری از دستورات می کاهد. معمولا اکثر موس های مخصوص طراحی حداقل با دو دکمه قابل برنامه ریزی عرضه می شوند. شما همیشه می توانید موسی با تعداد دکمه های قابل برنامه ریزیِ بیشتر انتخاب کنید.
ساده ترین روش استفاده از گوشی به عنوان موس کامپیوتر
بهترین موس ها برای طراحی گرافیک
در این بخش بهترین موس های مخصوص طراحی گرافیکی که می توانید انتخاب کنید، را معرفی کرده ایم که باعث می شوند فرایند طراحی برای تان راحت تر شود:
1-موس لاجیتک مدل MX Master 3S
- نوع اتصال: بی سیم
- DPI: 8000
- قیمت حدودا 6 میلیون تومان و لینک خرید (کلیک کنید)
Logitech MX Master 3S جدیدترین محصول اضافه شده به سری محصولات MX Master است. این مدل دارای طراحی ارگونومیک و ویژگی هایی مشابه Logitech MX Master 3 است، منتهی پیشرفته تر! دکمه های کلیک در این نسخه بی صداتر هستند و سنسور، محدوده DPI بیشتری دارد. بنابراین، استفاده از آن برای کار های طراحی گرافیک مدرن بهتر است. علاوه بر این، با فناوری گیرنده BOLT جدید لاجیتک همراه است.
فناوری جدید BOLT حتی در محیط های شبکه بی سیم شلوغ، اتصال بی سیم قابل اعتمادتری فراهم می کند. این موس علاوه بر بدنه پلاستیکی محکم، دستگیره های لاستیکی و غلتک های فلزی، ظاهری شیک و تجاری دارد. روی دکمه سمت چپ موس نشان تجاری Logi حک شده است و یک چراغ نشانگر عمر باتری هم در سمت چپ خود موس قرار دارد.
مزایا
- ارگونومیک بودن طراحی و دکمه ها
- آرام بودن صدای کلیک ها
- دکمه های قابل تنظیم برای افزایش بازدهی
معایب
- قابلیت قابل توجهی ندارد.
Logitech MX Master 3S واقعا خوب ساخته شده است و همه چیز آن محکم به نظر می رسد. فشردن کلید های موس هیچ سر و صدایی تولید نمی کند و اجزای لقی ندارد.
2-موس انکر Anker 2.4G Wireless Vertical
- نوع اتصال: بیسیم
- DPI: 800/1200/1600
- قیمت حدودا 7 میلیون تومان و لینک خرید (کلیک کنید)
اگر به دنبال یک موس خوب برای طراحان گرافیک هستید، موس عمودی بی سیم Anker گزینه خوبی است. شکل عمودی این موس به حفظ موقعیت عادی مچ دست کمک می کند. شکل ارگونومیک آن هم برای انجام کار های طراحی برای مدت زمان طولانی عالی است.
با این که شش دکمه را نمی توان برنامه ریزی کرد، اما عملکرد های پیش فرض شان کار طراحی و ترسیم را بسیار آسان تر می کند. اگر طراحی ارگونومیک تری را ترجیح می دهید، موس اپتیکال ارگونومیک بی سیم Anker انتخاب خوبی است. البته اگر بعد از کار با یک مدل معمولی به سراغ آنکر می روید، ممکن است کمی طول بکشد تا به آن عادت کنید.
مزایا
- ساخت باکیفیت و طراحی خوب
- قیمت خوب
- دکمه سوئیچ DPI اختصاصی در جای خوبی قرار گرفته است.
معایب
- نگهداری موس به دلیل شکل نامتعارف آن ممکن است دشوار باشد.
موس اپتیکال ارگونومیک عمودی Anker هیچ مدل سیمی ندارد. برای تغذیه به 2 باتری نیم قلمی نیاز دارد. وقتی باتری ضعیف است، یک چراغ قرمز روی نوار LED چشمک می زند. به طور کلی، شکل و عملکرد این موس به قدر کافی خوب هست که برای طراح گرافیک گزینه مناسبی باشد.
20 روش افزایش سرعت کامپیوتر ویندوزی تا 2 برابر برای گیمینگ
3- موس الکام Elecom Trackball Mouse
- نوع اتصال: باسیم
- DPI: 500/1000/1500
- قیمت حدودا 7 تومان و لینک خرید (کلیک کنید)
اگر اغلب از نرم افزارهای طراحی مثل اتوکد یا محصولات فتوشاپ ادوبی استفاده می کنید، این موس Elecom می تواند گزینه خوبی برایتان باشد. این موس 8 دکمه، یک تکیه گاه دست چرمی و یک غلتک اسکرول در کنار دارد. همه دکمه ها را می توان به طور کامل با کمک نرم افزار موجود دوباره برنامه ریزی کرد.
این موس سیمی است، بنابراین قابلیت اتصال بلوتوثی ندارد. از طرفی هم اندازه و عرض آن استفاده را برای کسانی که دستان کوچکی دارند، سخت می کند. با اینکه این موس به طور کلی محکم به نظر می رسد، اما غلتک اسکرول و چند دکمه آن کمی لق هستند و تکان می خورند.
مزایا
- گوی بزرگ برای کنترل بیشتر هنگام انجام ترسیم های دقیق
- نرخ DPI مناسب
- سیستم نگهداری آسان
معایب
- مشکل کشش گهگاهی توپک غیر قابل چشم پوشی است.
از کف دست تا مچ روی بالشتکی که از موادی با انعطاف پذیری کم تشکیل شده، تکیه داده می شود. بنابراین، خستگی ماهیچه های دست به دلیل مدت زمان طولانی طراحی بسیار کم تر می شود.
4-موس Perixx Perimice-720W
- نوع اتصال: بی سیم
- DPI: 600/1600
- قیمت حدودا 1 و نیم میلیون تومان و لینک خرید (کلیک کنید)
اگر به دنبال یک موس خوب برای طراحی هستید، این محصول Perixx می تواند یک انتخاب عالی برای شما باشد. این موس دارای دکمه های ناوبری و کلیک و همین طور کلید های DPI است که در کنار یک توپک در این موس ارگونومیک قرار دارند. بسته به نیازتان می توانید از دکمه های DPI روی موس برای تنظیم حساسیت ردیابی استفاده کنید.
علاوه بر این، این موس با سکو های جداشدنی ویژه ای ارائه می شود که به موس اجازه می دهد تا در زاویه 0 تا 10 یا 20 درجه کج شود. بسته به سطح راحتی و شدت فشاری که در مچ دست و بازو تجربه می کنید، می توانید موقعیت موس را به راحتی تغییر دهید.
مزایا
- طراحی ارگونومیک طبیعی برای مچ دست
- قابلیت اتصال دو حالته
- زاویه قابل تنظیم
معایب
- مشکلات گهگاهی درایور موس که غیر قابل چشم پوشی است.
این موس برای یک میز کوچک یا شلوغ مناسب است. علاوه بر این، می توان از آن بر روی هر سطحی، از جمله سطوح نرمتر مثل کاناپه یا تخت، بدون این که خللی در عملکرد آن ایجاد شود، استفاده کرد.
موس های ارزان اما باکیفیت: 5 بهترین موس ها با قیمت زیر 1 میلیون
5-موس لاجیتک مدل Lift Vertical (پیشنهاد من)
- نوع اتصال: بی سیم
- DPI: 400/4000
- قیمت حدودا 4 میلیون تومان و لینک خرید (کلیک کنید)
این موس عمودی بی سیم که قیمتش زیر 70 دلار است، گزینه مناسبی برای افرادی به حساب می آید که دستان کوچکی دارند. دست ها هنگام کار با این محصول لاجیتک احساس راحتی خواهند کرد زیرا دکمه هایی دارد که می توان آن ها را به دلخواه برنامه ریزی کرد. سنسور ردیابی قوی هم دارد و برای چپ دست ها مناسب است. افرادی هم که هنگام استفاده از موس از درد شدید مچ دست و آرنج گلایه می کنند، توصیه می شود تا این مدل را تهیه کنند.
این موس لاجیتک در مجموع شش دکمه دارد. یک دکمه در داخل غلتک اسکرول تعبیه شده است. دکمه های کلیک چپ و راست را نمی توان برنامه ریزی کرد اما می توان با نرم افزار کنترل لاجیتک به سایر دکمه ها برنامه داد.
مزایا
- دارای نرمافزار مناسب برای سفارشی سازی عملکرد ها
- قابلیت ردیابی روان مکان نما
- قیمت خوب و مناسب
معایب
- عمر باتری می توانست بیشتر باشد.
سوئیچ کردن بین دستگاه های مرتبط هم بدون دردسر است و به شما امکان می دهد تا فورا کنترل کامپیوتر یا تبلت مورد نظرتان را در دست بگیرید. در تست انجام شده بین چند دستگاه و این موس، سه تا از آن ها از بلوتوث و یکی از دانگل بی سیم 2.4 گیگاهرتز استفاده می کرد.
6-موس مدل Lekvey Ergonomic
- نوع اتصال: بی سیم
- DPI: 800/1200/1600
- قیمت حدودا 3 و نیم میلیون تومان و لینک خرید (کلیک کنید)
این موس ارگونومیک Lekvey که مخصوص طراحی ساخته شده است، دارای DPI قابل تنظیم و اتصال بی سیم است. ارگونومی مدرن آن به نوعی است که انگار دارید با کسی دست می دهید و موقعیت خنثی مچ ها و دست ها اذیت تان نخواهد کرد. علاوه بر این، برای راحتی بیشتر یک باتری قابل شارژ هم همراه این موس ارائه می شود.
مزایا
- راحت بودن دست ها موقع کار
- قابلیت شارژ از طریق USB
- بی صدا بودن کلیک
معایب
- کیفیت غلتک اسکرول می توانست بهتر باشد.
سوئیچ های کلیک بی صدا هستند. قابلیت سفارشی سازی DPI این موس هم آن را برای طراحی به گزینه ای بسیار مناسب تبدیل کرده است. طراحی ارگونومیک لکوی هم به شما کمک می کند تا برای مدت طولانی از آن استفاده کنید.
حتما بخوانید: بهترین تنظیمات موس برای گیم و کارهای حساس
7-موس ماکروسافت Microsoft Surface Arc
- نوع اتصال: بی سیم
- DPI: 1000
- قیمت حدودا 3 و نیم میلیون تومان و لینک خرید (کلیک کنید)
اگر به یک موس قابل حمل و مناسب برای هر دو دست نیاز دارید، Arc مایکروسافت را انتخاب کنید. به لطف اندازه کوچک و اتصال بلوتوث آن، دیگر هنگام سفر پایه گیرنده را فراموش نخواهید کرد. این موس برای استفاده طولانی مدت بد نیست و نسبتا راحت است، اما برای کسانی که دستان بزرگی دارند، ممکن است گزینه خوبی نباشد. فقط یک دکمه قابل برنامه ریزی دارد و تاخیر کلیک واقعا زیاد است، بنابراین این موس برای طراحی عالی نیست.
اما آرک مایکروسافت برای جلسات طراحی طولانی مدت کاملا ارگونومیک است. علاوه بر این، برای واکنش به حرکات مختلف از جمله کلیک مشترک سه انگشت، طراحی شده است. این امکان هم وجود دارد که دکمه های چپ و راست موس را برای کار با دست غالب تان تغییر دهید.
مزایا
- طراحی ارگونومیک و مناسب هر دو دست
- بسیار سبک وزن
- دارای سیستم تشخیص حالت دست
معایب
- تأخیر کلیک می توانست کمتر باشد.
کاملا واضح است که طراحی ارگونومیک و مناسب دو دست این موس آن را به انتخابی عالی برای طراحان گرافیک تبدیل کرده است. اگر دنبال یک موس مسافرتی هستید، Surface Arc نیازتان را برآورده خواهد کرد.
پر فروش ترین موس های ماه گذشته
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!