تبلیغات پروموشن در اینستاگرام: روش کار و ساخت یکی از ابتدا
شاید برای بسیاری از شما هم سوال پیش آمده باشد که پروموشن های اینستاگرام چه طور کار می کنند؟ و چرا از آن ها به جای تبلیغات استفاده می کنیم؟
در این مقاله، پاسخ هایی به این سوالات و سایر موضوعات مهم مرتبط با پروموشن های اینستاگرام خواهیم پرداخت. به علاوه به شما نشان خواهیم داد که چه طور پروموشن های شخصی برای خودتان ایجاد کنید.
کسب درآمد از اینستاگرام
در سال 2009، کسب درآمد از اینستاگرام هدف اصلی این اپلیکیشن عکس محور نبود. اما این روزها ، به پلتفرمی برای این منظور تبدیل شده است. 80 درصد اکانت ها یک کسب و کار را در اینستاگرام دنبال می کنند.
این یعنی این که افراد بیشتری با پیج های مربوط به برند های مختلف تعامل دارند و این سطح از تعامل؛ درست همان چیزی است که اینستاگرام برای گسترش تبلیغاتش به آن نیاز داشته و دارد و خواهد داشت.
در واقع این برنامهی مربوط به اشتراک گذاری عکس ها، علاوه بر گزینه هایی برای پروموشن، برای تبلیغات هم یک سری ابزار و امکانات دارد که شامل این موارد می شوند:
عکس ها
ویدئو ها
کاروسل (پست عکس چند عددی)
استوری
تبلیغات کلکسیونی
پروموشن های اینستاگرام چه طور کار می کنند؟
حال این سوال پیش می آید که این پروموشن ها چطور کار می کنند؛ در واقع اینستاگرام گزینه های مختلفی برای پروموشن ارائه می دهد که البته با تبلیغات عکسی، ویدیویی، کاروسل و استوری متفاوت هستند. شما می توانید برای ساخت یک پروموشن این کار ها را انجام بدهید:
پستی که به اشتراک گذاشته اید را تبلیغ کنید
آیا با ارتقا دادن پست در فیسبوک آشنا هستید؟ پروموت یا ترویج یک پست در اینستاگرام هم به همین صورت است. اگر تصویر یا ویدیویی دارید که تعداد زیادی لایک و کامنت می گیرد و به اشتراک گذاشته می شود، می توانید به راحتی آن را پروموت کنید.
این گزینه روشی عالی برای کسب و کار ها جهت کسب اطلاعات بیشتر نسبت به محتوایی است که منتشر می کنند. این آگاهی می تواند به تبدیل یک کاربر به یک مشتری یا همان قیف بازاریابی کمک کند.
از پروفایل، هایلایت ها یا آرشیو استوری ها در قالب یک استوری تبلیغ کنید
شما حتی می توانید از استوری هم برای تبلیغ تان استفاده کنید. با این که شما در این حالت محتوای محدودی دارید، اما باز هم می تواند خیلی برای تان کارساز باشد.
برخی از عناصر مثل فیلتر ها و استیکر ها هنگام تبلیغ استوری در دسترس نیستند، با این حال، این نباید شما را از فرصتی که برای گرفتن لحظات ناب مرتبط با کسب و کارتان به وجود می آید، باز دارد و باعث شود که از روند کار دور بمانید.
با دکمه Promotions در پروفایل تان یک پروموشن بسازید
اگر به دنبال راهی سریع و مستقیم برای رسیدن به نتیجه دلخواه تان هستید، می توانید این کار را با یک گزینه پروموشن موجود در پروفایل تان انجام بدهید. در این فرآیند، اینستاگرام پست هایی که فکر می کند به عنوان تبلیغات خوب عمل می کنند را به شما توصیه می کند. اگر مطمئن نیستید که کدام پست را می خواهید تبلیغ کنید، این گزینه کمک تان می کند و کارتان را راه می اندازد.
خب، حالا می دانیم که تفاوت اصلی بین تبلیغات و پروموشن ها در اینستاگرام به نحوه استفاده از هر گزینه برای جذب مشتری برای یک برند مربوط می شود.
در پروموشن ها برای ایجاد آگاهی و تعامل بیشتر، از پست ها و استوری های موفق استفاده می شود. اما تبلیغات برای کار های منحصر به فردتری استفاده می شود و به طور کلی محتوای جدیدتری هم دارد.
پروموشن ها چه شکلی هستند؟
با این که پست ها، استوری ها و هایلایت های پروموشنی اینستاگرام شبیه به اشکال اصلی و ارگانیک شان هستند، اما یک سری المان های اضافی هم دارند.
پست ها، استوری و هایلایت هایی که به صورت پروموشن پست می شوند در زیر عنوان اکانت، همگی برچسب Sponsored دارند.
از آن جایی که پروموشن ها برای رسیدن به یک منظور خاص ایجاد می شوند، با دکمه ای برای فراخوان به عمل همراه هستند. لیستی از گزینه های موجود در این زمینه عبارتند از:
- Learn more (بیشتر بدانید)
- Shop Now ( همین حالا خرید کنید )
- Watch More (بیشتر تماشا کنید)
- Contact Us (با ما تماس بگیرید)
- Book Now ( همین حالا رزرو کنید )
- Sign Up (ثبت نام کنید)
پروموشن ها کجا ظاهر می شوند؟
پروموشن ها به صورت پست منتشر می شوند و می توانند در استوری ها هم ظاهر شوند. اگر می خواهید پروموشن تان در یک جای مجزا ظاهر شده و دیده شود، باید یکی در Ads Manager بسازید.
چرا پروموشن ها شانس تان برای موفقیت را بیشتر می کنند؟
آپدیت های الگوریتمی معمولا راه ساده ای برای ردیابی نیستند. در واقع، با این که بسیاری از چرخه های بازاریابی دیجیتال و اجتماعی هستند که دائما محتوا را تست می کنند تا بهترین نتایج ممکن را ایجاد کنند، تأثیر هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی بر مکان تبلیغات، دسترسی و موفقیت کلی کمپین تا حد زیادی ناشناخته و پیچیده است.
با این حال، چند نکته جالب وجود دارد که باید هنگام ایجاد پروموشن ها در نظر داشته باشید و هرگز فراموش شان نکنید.
دقت کنید فقط برای دیده شدن تبلیغات می کنید
تمام هزینه هایی که در این پلتفرم می کنید باید نتیجه داشته باشد و بیهوده نباشد. وقتی صحبت از پروموشن به میان می آید، اینستاگرام توصیه می کند تا از ” پستی که فالوور های شما واقعا از آن لذت برده اند” برای بهبود و پیشرفت کارتان استفاده کنید.
این یعنی شما از محتوایی استفاده می کنید که آمار لایک، کامنت و اشتراک گذاری خوبی داشته است و نسبت به بقیه پست های شما آمار قابل قبولی دارد و این نشان از جذاب بودنِ محتوا خواهد داشت.
درآمد تبلیغات و تعامل در اینستاگرام
اینستاگرام هم مثل تمامی پلتفرم های اجتماعی دیگر می خواهد محتوایی ایجاد کند که کاربران دائما به آن دسترسی داشته باشند. هر چه کاربران بیشتری از اپلیکیشن آن ها استفاده کنند، درآمد تبلیغاتی بیشتری هم می توانند کسب کنند.
اینستاگرام میداند که وقتی کاربران به محتوای خاصی علاقه نشان می دهند، اگر با مخاطبان بیشتری به اشتراک گذاشته شود، با احتمال بیشتری با آن ارتباط برقرار می کنند.
بنابراین، پست ها، استوری ها و هایلایتهای تان که پیش از این موفق بوده اند، شانس بیشتری هم برای جذب مخاطبان جدید و بیشتر دارد. با این که ما در مورد پیچیدگی های الگوریتم های این رسانه اجتماعی خیلی نمی دانیم، اما این واکنش بسیار منطقی و قابل قبول است.
پست ها، استوری ها و هایلات های اینستاگرام از تبلیغات گران تر هستند یا ارزان تر؟
هیچ آمار قطعی وجود ندارد که نشان دهد هزینه تبلیغات بیشتر یا کم تر از تبلیغات هستند. AdEspress در گزارشی فهمید که مقادیر CPC یا هزینه به ازای هر کلیک بین 70/0 تا 80/0 دلار است. این میانگین بر اساس دو شاخص جمعیتی است ؛ یعنی ممکن است که برای مخاطبان بین 25 تا 34 سال به ازای هر کلیک 1.23 دلار و برای یک گروه جوان بین 13 تا 17 سال، قیمت 0.47 دلار هزینه در بر داشته باشد.
آموزش ساخت کاور اینستاگرام (و 8 نکته برای طراحی بی نظیر)
چه طور یک پروموشن اینستاگرام ایجاد کنیم؟
ساخت پروموشن نسبتا آسان است. در واقع بیشتر کار های سنگین؛ به راحتی از دوش تان برداشته می شود. به طور مثال؛ دیگر لازم نیست نگران این باشید که کدام پست را تبلیغ کنید، زیرا داده هایی خواهید داشت که نشان می دهد کدام پست شما بیشترین تعامل را داشته است و کارتان را راحت کرده است.
پروفایل تجاری اینستاگرام تان را تنظیم کنید
برای شروع، از گوشی تان اپلیکیشن اینستاگرام را باز کرده و از پروفایل مربوط به کسب و کارتان دیدن کنید. اگر صفحه تان را برای کسب و کار تغییر نداده اید، حتما این کار را بکنید و آن را روی گزینه تجاری (business) قرار دهید.
پروفایل های تجاری اینستاگرام به صفحات فیسبوک پیوند داده می شوند. برای تغییر به یک حساب تجاری، به قسمت Settings > Switch to Business Profile بروید.
سپس به راحتی دکمه های سفارشی را به اکانت تان اضافه کنید. این دکمه ها می تواند موارد زیر باشد که برای روند کارتان بسیار لازم و ضروری خواهند بود:
- (Contact Us) با ما تماس بگیرید
- (Message) پیام بگذارید
- (Start Order) سفارش بدهید
- (Book) ثبت کنید
- (Reserve) رزرو کنید
توجه: اگر لینکی به وب سایت و بیوی تان اضافه نکرده اید، حالا فرصت خوبی برای انجام این کار است.
پروموشن را ایجاد کنید
با توجه به تنظیم پروفایل کسب و کار تان، وقت آن رسیده که پست پروموشن تان را ایجاد کنید.
با گزینه هایی مثل دکمه Promotions شروع کنید. بعد پستی که می خواهید تبلیغ کنید را پیدا کنید.
محبوب ترین ترفند اینستا: 5 اپلیکیشن ساخت پست اینستاگرام
توجه: اگر هیچ وقت تا به حال محتوایی را در پروفایل کسب و کارتان پست نکرده اید، اول باید یک پست منتشر کنید و بعد فرآیند پروموت کردنش را از نو شروع کنید. همچنین، اگر قبلا محتوایی پست کرده اید، اینستاگرام به شما این امکان را می دهد که پست ها را مستقیما از طریق پروفایل کسب و کارتان تبلیغ کنید و این مراحل را برایشان اجرایی نمایید.
پست تان را انتخاب کنید
اگر می خواهید پستی را از طریق دکمه Promotion تبلیغ کنید، باید یکی از آن ها را برای این کار انتخاب کنید.
وقتی پست مورد نظرتان را انتخاب کنید، با گزینه View Insights یا کلیک بر روی دکمه Promote به راحتی باز می شود. با کلیک بر روی گزینه اول می بینید که پست اصلی تان چه قدر خوب عمل کرده است. این کار به شما کمک می کند تا تعیین کنید که آیا این همان پستی هست که واقعا باید پروموت کنید یا خیر و باید به سراغ پست دیگری بروید.
هدف تان را تعیین کنید
اگر می خواهید که پروفایل تان بازدید بیشتری داشته باشد ، ترافیک وب سایت تان و بازدید های تبلیغاتی تان بالاتر برود، باید حتما هدف تان را مشخص کنید.
مخاطب هدف تان را مشخص کنید
بعد از انتخاب اهداف تان، وقت آن است که مخاطبان هدف تان را هم انتخاب کنید. جالب است بدانید که اینستاگرام فرآیند تعیین مخاطبان هدف را با این سه گزینه آسان کرده است:
1-خودکار (Automatic) : با فعال کردن این گزینه؛ اینستاگرام افرادی را هدف قرار می دهد که شبیه فالوئرهای تان هستند.
2- محلی (Local) : انتخاب این گزینه کمک می کند که افراد یک مکان خاص را هدف قرار بدهید.
3- دستی (Manual) : افراد، مکان ها یا علائق تان را برای این که هدف پروموشن قرار بگیرند، انتخاب کنید.
بودجه و مدت زمان پروموشن تان را تنظیم کنید
تنظیم بودجه هم به اندازه مراحل قبلی آسان است. اینستاگرام گزینه Daily budget را به همراه مدت زمان یا Duration ( بر اساس روز ) ارائه می دهد.
در حین تنظیم هر دو مورد، می توانید خلاصه ای از بازدید های تقریبی پروفایل تان دست تان بیاید و از آن برای پروموشن استفاده کنید.
پروموشن تان را بازنگری کنید
مرحله نهایی فرآیند ایجاد پروموشن، بازنگری است. شما با انجامِ این کار می توانید از این موارد سر در بیاورید:
- پستی که تبلیغ خواهید کرد.
- مقصدی که کل ترافیک به آن جا سرازیر خواهد شد.
- دکمه اقدام به عمل تان چه بازدهی داشته است.
- مخاطبان تان چه طور هدف قرار خواهند گرفت.
- بودجه و مدت زمان پروموشن شما چه قدر است.
بعد از بررسی، روی Create Promotion کلیک کنید.
درک نحوه عملکرد پروموشن تان
فکر خوبی است که از نحوه عملکرد پروموشن هایی که می گذارید، مطلع باشید. این کار کمک تان می کند تا تعیین کنید که آیا بهتر است هزینه و مدت زمانش را بیشتر کنید یا کلا به این کار خاتمه بدهید و سراغ روال و گزینه دیگری بروید.
برای مشاهده اطلاعات آماری، اینستاگرام را باز کنید، به قسمتِ پروفایل تان بروید. پستی که می خواهید اطلاعات آماری در آن ببینید را انتخاب کنید، در زیر تصویر پست، بر روی گزینه View Insights ضربه بزنید.
با کلیک بر روی View Insights این موارد به شما نشان داده می شود:
- تبلیغات شما به چند نفر نشان داده شده است ( تعداد مخاطب ).
- تبلیغات شما چه قدر ایمپرشن داشته است.
- تعداد کلیک های روی پروموشن تان چه قدر است.
- چه قدر از بودجه تان خرج شده است.
کلام پایانی
پروموشن های اینستاگرام یکی از ساده ترین راه ها برای تعامل و دستیابی به مخاطبان بیشتر است. این نوع تبلیغات را می توان از پست ها، استوری ها و هایلایت ها ایجاد کرد. پروموشن ها به محض ایجاد، در فید های مخاطب و استوری ها ظاهر می شوند.
یه ترفند عالی: پخش فیلم ضبط شده در لایو اینستاگرام
با این که محدودیت هایی برای خلاقانه تر کردن پروموشن ها وجود دارد، اما باز هم استفاده از آن ها ارزشمند است. آن ها به برند ها کمک می کنند تا با استفاده از یک محتوای ساده با مخاطبان ارتباط برقرار کنند. گزینه های بودجه و مدت زمان اینستاگرام هم کمک می کند تا تعیین هزینه و مدت پروموشن آسان شود و اطلاعاتی در مورد عملکرد پست و میزان هزینه صرف شده به شما خواهد داد.
با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!