به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
آموزش ترفندهای موبایلی

۹ بهترین اپلیکیشن برای ساخت انیمیشن (اندروید آیفون)

لذت فوق العاده و تمام عیار وقتی بوجود می آید که دنیای کارتونی خودتان را با شخصیت هایی که خودتان خلق کرده اید بسازید. این کار واقعا سرگرم کننده و لذت بخش است. انیمیشن سازی نه تنها لذت فوق العاده به همراه دارد، بلکه به حرفه ای تر شدن شما در طول زمان هم کمک می کند. به ندرت می توان جایی را پیدا کرد که انیمیشن در آن استفاده نشود. انیمیشن های زیادی با اهداف مختلفی مثل سرگرمی یا برای پخش در تلویزیون، فیلم یا سایر موارد ساخته می شوند. در واقع دنیای انیمیشن، جهانی نامحدود و بی پایان است. درست به همین دلیل است که شما باید با بهترین برنامه های رایگان ساخت انیمیشن آشنا شوید.

دقت کنید ساخت انیمیشن کار راحتی نیست حتی دو بعدی. نیاز به آموزش و ترجیحا استفاده از سیستم قوی یا کامپیوتر دارد. به همین دلیل تقریبا همه اپلیکیشن های ساخت انیمیشن هم برای اندروید و آیفون امتیاز خوبی در بین کاربران کسب نکرده اند ولی ما بهترین ها را معرفی می کنیم.

۱-برنامه رایگان انیمیشن ساز اچ دی- Animation Creator HD

این برنامه رایگان به شما امکان می دهد تا خالق شخصیت های خودتان باشید و با گوشی آی او اس یا اندرویدی خودتان استعدادهایتان را به معرض نمایش بگذارید. این برنامه ابزارهای مناسب طراحی را در اختیارتان می گذارد که با کمک آنها می توانید یک اثر هنری زیبا خلق کنید. برنامه Animation Creator از اصالت نامحدودی برای ساخت انیمیشن برخوردار است.

Animation Creator HD

انیمیشن ساز رایگان اچ دی

نقاط قوت و ضعف Animation Creator HD

۲-استاپ موشن استودیو- Stop Motion Studio

استاپ موشن استودیو یکی دیگر از بهترین برنامه های رایگان ساخت انیمیشن است که به شما کمک می کند انیمیشنی شبیه چیزی که در حال حاضر در سینماها نمایش داده می شود خلق کنید. بعد از اینکه از سوژه مورد نظرتان تایم لپس گرفتید فیلم شما آماده می شود.

استاپ موشن استودیو

استاپ موشن استودیو

خلق این نوع فیلم ها کار راحتیست؛ اما همان طور که می دانید برای رسیدن به هر چیزی باید بهایی پرداخت و بهای ساخت چنین انیمیشنی صبر و تحمل زیاد است. خوشبختانه رابط کاربری این برنامه هم ساده و آسان است.

علاوه بر این بعد از اینکه فیلمتان را در گوشی ذخیره کردید، برنامه گزینه به اشتراک گذاری آن با دیگران را هم در اختیارتان می گذارد. این نرم افزار فوق العاده واقعا ارزش استفاده کردن دارد و در وقتتان هم صرفه جویی می کند. فقط کافیست آن را دانلود کنید و از انیمیشن سازی لذت ببرید.

نقاط قوت و ضعف استاپ موشن استودیو

۳-لوکسی انیماتور- LookSee Animator

حرکت آهسته (اسلو موشن) و فضا- زمان انیمیشن به انتقال تصاویر از دوربین به به فیلم انیمیشن ما کمک می کند. این برنامه فوق العاده برای گرفتن فریم های ردیابی از نزدیک، حرکات و صداهای مختلف و حتی برای پاک کردن موارد مختلف و کنترل مستقیم دوربین استفاده می شود. وقتی تایمر دوربین را تنظیم کنید این عملکرد شروع به کار می کند.

LookSee Animator

لوکسی انیماتور

وقتی متریال مورد نظر آماده شد، می توان از LookSee Animator در انیمیشن های مختلف استفاده کرد و حتی می توان با این برنامه قسمت های مختلفی از تصاویر انیمیشن را جدا نمود و در انیمیشن های دیگر با هم ادغام و استفاده کرد.

نقاط قوت و ضعف LookSee Animator

۴-استیک دراو انیمیشن میکر- StickDraw Animation Maker

همه ما عاشق کارتون هایی هستیم که بتوانیم شخصیت های آن را با استفاده از پد گوشی مان خلق کنیم. این نوع انیمیشن سازی واقعا ماجراجویی متفاوتیست. برنامه استیک دراو انیمیشن میکر تاکید زیادی روی دانش واطلاعات شما در زمینه انیمیشن سازی ندارد. این برنامه گزینه های خوبی برای خلق کاراکترها و بعد تبدیل آنها به یک فیلم انیمیشن فراهم می کند.

StickDraw Animation Maker

استیک دراو انیمیشن میکر

این برنامه ساخت انیمیشن کاملا رایگان است؛ ولی می توانید با پرداخت هزینه، نسخه پرمیوم آن را خریداری و از امکانات بیشتر برنامه استفاده کنید. رابط کاربری آسان این اپلیکیشن شما را مطمئن می سازد که موارد مورد نیازتان همیشه در دسترس هستند. این برنامه را روی گوشی تان نصب کنید و از کار کردن با آن لذت ببرید.

قوت و ضعف StickDraw Animation Maker

۵-تونتاستیک تری دی- Toontastic 3D

تونتاستیک تری دی یکی از برنامه های رایگان انیمیشن سازی و مناسب برای کودکانی است که دوست دارند جهانی خیالی و کارتونی خودشان را خلق کنند. تنها چیزی که برای استفاده از این برنامه لازم دارید یک تصویر برای آماده سازی انیمیشن ها است. ساخت کارتون با این برنامه کار بسیار راحتیست و بعد از فشردن دکمه دکمه ضبط و انتخاب شخصیت از روی صفحه نمایش کار شما شروع می شود. در گام بعدی داستان شما جان می گیرد و زنده می شود.

Toontastic 3D

تونتاستیک تری دی

جذاب است نه؟ وقتی همه مراحل را طی کنید محصول نهایی شما که یک انیمیشن است آماده خواهد شد. پیشنهاد می کنیم که فقط خودتان به تنهایی از این برنامه استفاده نکنید؛ بلکه آن را با اعضای خانواده و دوستانتان هم به اشتراک بگذارید.

قوت و ضعف Toontastic 3D

۶-فلیپا کلیپ Flipaclip (پیشنهاد ما-پرامتیازترین در بین کاربران)

وقتی برنامه فلیپا را روی گوشی اندرویدی تان نصب کردید متوجه رابط کاربری ساده و راحت این برنامه می شوید. فلیپا یکی از بهترین نرم افزارهای انیمیشن سازی برای تلفن های مک هم به شمار می رود.

بعد از شروع استفاده از فلیپا ، دستورالعمل های استفاده از برنامه در کنار آن قرار می گیرند. سعی کنید از دوربینتان به روش های مختلف برای عکاسی استفاده کنید و بعد با چند تصویر یک انیمیشن بسازید. این برنامه بالاترین امتیاز در بین اپلیکیشن های ساخت انیمیشن را دارد.

فلیپا کلیپ Flipaclip

این برنامه انیمیشن سازی رایگان به شما امکان ویرایش تصاویر و فیلم هایتان را هم می دهد و آنها را با فرمت GIF یا ویدیو ذخیره می کند. در نهایت می توانید انیمیشن ساخته شده تان را از طریق برنامه با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

قوت و ضعف فلیپا کلیپ Flipaclip

۷-پلستیک انیمیشن استودیو- Plastic Animation Studio

پلستیک انیمیشن استودیو یکی از برنامه های رایگان ساخت انیمیشن است که به تخیلات شما جان می دهد و آنها را متحرک می سازد. برای اینکه بتوانید با این برنامه کار کنید به مهارت زیادی نیاز ندارید. تنها موارد لازم آپلود طرح، ساخت ساختار مورد نظرتان و مواردی از این قبیل است.

پلستیک انیمیشن استودیو

پلستیک انیمیشن استودیو

این برنامه همچنین به شما امکان می دهد که فقط با استفاده از یک تصویر انیمیشن بسازید. صفحه خاصی در برنامه وجود دارد که امکان ویرایش را فراهم می کند و از طریق آن می توانید موارد اضافی را از روی تصویر حذف کنید.

بنابراین اگر به انیمیشن علاقه دارید و آرزو می کنید که ای کاش استودیوی شخصی خودتان را داشتید این برنامه کاملا برای شما ساخته شده. این نرم افزار بیشتر از هر برنامه رایگان دیگری شما را به سمت جلو می برد و به اهداف و آرزوهایتان نزدیک می کند.

قوت و ضعف پلستیک انیمیشن استودیو

۸-پاپت پالس اچ دی- Puppet Pals HD

برنامه پاپت پالس اچ دی دارای یک رابط کاربری بسیار آسان است که به شما امکان می دهد انیمیشن های خود را با استفاده از تم ها و شخصیت های داخل برنامه بسازید. هنرمندان جوان و مبتدی می توانند از این نرم افزار بسیار کارآمد بدون نیاز به دانش فنی زیاد استفاده کنند.

Puppet Pals HD

پاپت پالس اچ دی

این برنامه به کودکان امکان می دهد مهارت های تخیل خودشان را افزایش بدهند و علاوه بر این به آنها داستان گویی صوتی، رسم شخصیت و اصطلاحات و عبارات را هم آموزش می دهد. هنرمندانی که به انیمیشن سازی علاقه دارند می توانند خیلی راحت از این برنامه استفاده کنند و لذت ببرند.

نقاط قوت و ضعف Puppet Pals HD

۹-پیکس آرت انیماتور- PicsArt Animator

پیکس آرت انیماتور یکی دیگر از بهترین برنامه های ساخت انیمیشن است که به شما امکان می دهد در گوشی اندرویدی تان انیمیشن، گیف و کارتون خلق کنید. پیمایش و دسترسی به گزینه های مختلف در این برنامه بسیار آسان است. شما به راحتی می توانید با استفاده از یک برنامه دوربین سه بعدی تصاویر سه بعدی بگیرید و بعد با استفاده از پیکس آرت آنها را به انیمیشن تبدیل کنید.

پیکس آرت انیماتور

پیکس آرت انیماتور

یکی از بهترین قابلیت های ارائه شده در این برنامه این است که شما می توانید انیمیشن ها را فریم به فریم ایجاد کنید و بعد برای برای بررسی پیش نمایش از گزینه پخش استفاده نمایید. علاو بر این پیکس آرت انیماتور ویژگی دیگری به نام انیمیشن چند لایه را هم فراهم می کند که از آن برای ساخت انیمیشن های پیچیده استفاده می شود.

نقاط قوت و ضعف پیکس آرت انیماتور

جمع بندی

ما امروز برخی از بهترین برنامه های رایگان برای ساخت انیمیشن را به شما معرفی کردیم که می توانند به تخیلات شما و کودکانتان جان ببخشند. فقط کافیست نگاهی به لیست ما بیندازید تا دنیای متحرک خودتان را با شخصیت ها و روایت های صوتی خودتان خلق کنید و لذت ببرید.

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

تیم تولید محتوا

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

‫4 دیدگاه ها

  1. میخوام انیمیشن داستانی درست کنم، با کاراکتری که خودم درست کردم. برام مهمه که برنامه ای که انتخاب میکنم قابلیت لایه لایه کردن انیمیشن رو داشته باشه. ولی به غیر از rough animator برنامه ی خوب دیگه ای پیدا نکردم. پیشنهادتون چیه؟(البته به غیر از flipa clip)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا