به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
آموزش های متنوع دیگر

آموزش ساخت میکروفون در منزل با یک مدار ساده

برای دهه ‌ها میکروفون ‌های خازنی اصلی ‌ترین ابزار ضبط باکیفیت و صدا گذاری زنده بوده‌ اند. متأسفانه، همه نمی توانند یک میکروفون خوب داشته باشند و به همین دلیل من این مقاله را نوشتم تا هر کسی که می خواهد یک میکروفون خازنی عالی داشته باشد، بتواند خودش به تنهایی؛ آن را با چند وسیله ساده درست کند. با صرف هزینه ای در حدود 20 دلار هر کسی می تواند یک میکروفون خازنی بسیار دقیق و واقعی بسازد. تصور نکنید که چون این میکروفون ارزان تمام می شود ؛ پس حتما کارایی پایین دارد! باید یکی بسازید تا متوجه کیفیت فوق العاده اش بشوید.

ابتدا نکات اساسی

من این میکروفون را ساده طراحی کرده ام تا همه بتوانند فرایند ساختش را از اول بسازند. اما چند نکته اساسی در مورد این میکروفون وجود دارد که لازم است بدانید:

اولا، این میکروفون از یک مدار بسیار ساده با اجزای بسیار کم استفاده می کند. به این ترتیب چیز زیادی ندارد که صدا را خراب کند. در طراحی لوازم صوتی به طور کلی بهتر است که همه چیز ساده پیاده سازی شوند.

ثانیا به دلیل این که مدار بسیار ساده ای دارد، ساختنش حتی اگر تجربه قبلی در ساخت الکترونیک نداشته باشید، باز هم بسیار آسان است. با کمی دقت و توجه، هر کسی می تواند به راحتی یک جفت از این میکروفون ها را در طول یک بعد از ظهر بسازد.

تنها روشهای موثر برای تقویت میزان آنتن دهی وای فای

ثالثا، این میکروفون از یک منبع تغذیه اختصاصی و قابل حمل به جای برق فانتوم استفاده می کند. این کار باعث می‌ شود که برای ضبط در لوکیشن، ضبط‌ صدا های طبیعت دو گوشی (باینرال) یا هر کسی که مجبور به استفاده بر میکروفون‌ های دینامیک است، گزینه ‌ای عالی باشد، زیرا در آن حالت ها شرایط استفاده از برق فانتوم وجود ندارد.

در نهایت، از آن جایی که این میکروفون از یک دیافراگم کوچک 6 میلی ‌متری استفاده می‌ کند، پاسخ ضربه‌ای فوق ‌العاده سریعی دارد که اساسا به این معناست که باز تولید صدای آن بسیار دقیق و واقعی است. این عامل به محبوبیت اخیر کندانسور های دیافراگمی فوق العاده کوچک کمک کرده است. دیافراگم های بزرگ تر (حتی آن هایی که در میکروفون های مدادی با دیافراگم کوچک باکیفیت استفاده می شوند) به این راحتی ها نمی توانند با این درجه از دقت صدا را تولید کنند. ضبط با یک جفت از این میکروفون ‌ها درست مثل این خواهد بود که در آن مکان حضور دارید!

خب برویم سراغ اصل مطلب، یعنی ساخت میکروفون!

اجزای مدار

1 عدد کارتریج میکروفون چند جهتهPanasonic WM-66AY . این کپسول از نوع Back electret باکیفیت با پاسخ فرکانسی بین 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز دار، شامل یک مبدل اَمپدانس FET داخلی است که نیاز به داشتنِ FET خارجی را برطرف می کند.

  • خازن دیسکی سرامیکی 1000 پیکو فاراد
  • خازن 10 میکروفاراد مایلار یا پلی پروپیلن متالیز شده (الکترولیتیک را جایگزینش نکنید!)

1 عدد مقاومت فیلم فلزی 2. کیلو اُهم یک درصد

1 عدد ترمینال باتری 9 ولتی

1 عدد باتری قلیایی 9 ولت

سیم مسی عایق

سخت افزار:

1 عدد محفظه فلزی برای منبع تغذیه (برای اتصال به زمین درست لازم است)

1 عدد پایه باتری 9 ولتی (می توانید انواع گیره را تهیه یا از نوار چسب صنعتی و غیره استفاده کنید.)

  • کانکتور XLR نر سوار بر پانل
  • کانکتور XLR ماده سوار پانل

1 عدد اتصال دهنده کابل XLR نر ( برای خروجی میکروفون بهPSU )

4 عدد پایه لاستیکی (لازم نیست، اما من آن ها را برای کف PSU ترجیح می دهم)

این پروژه از دو بخش اصلی تشکیل شده است : شکل 1- میکروفون، و شکل 2- منبع تغذیه.

شکل 2a منبع تغذیه ای است که هنگام هدایت یک ورودی متعادل استفاده می شود و این دقیقا همان چیزی است که بیشتر افراد می خواهند تا آن را بسازند.

آموزش ساخت میکروفون در منزل با یک مدار ساده

هنگام استفاده از آن برای راه اندازی یک ورودی میکروفون 1/8 اینچی نامتعادل ( مثل مواردی که روی بسیاری از کاست ها و مینی دیسک مولتی تراک می بینیم )، بهتر است که حتما از کابل آداپتور ماده XLR به نر 1/8 اینچی استفاده کنید که پایه 2 را به نوک و پایه های 1 و 3 را به اتصال استوانه ای متصل می کند. اگر مطمئن هستید که هیچ وقت نمی خواهید ورودی متعادلی داشته باشید، می توانید منبع نشان داده شده در شکل 2b که فقط برای استفاده با ورودی های نامتعادل طراحی شده است را انتخاب کنید.

آموزش ساخت میکروفون در منزل با یک مدار ساده-2

ممکن است متوجه شوید که در نمودار های منبع تغذیه کلید ” پاوری ” وجود ندارد و علتش ههم این است که باتری فقط زمانی خالی می ‌شود که میکروفون به برق وصل باشد و بنابراین نیازی به جدا کردن باتری نیست.

نکات ساخت:

هنگام ساخت مدار، مطمئن شوید که دور تمام سیم های لخت پلاستیک دارد تا از احتمال اتصال کوتاه به شاسی یا سایر سیم‌ ها جلوگیری شود و خطر احتمالی را به حداقل ممکن برسانید. اگر اتصال کوتاه رخ دهد، میکروفون شما کار نخواهد کرد.

بعد از اتصال سیم ‌ها به کارتریج میکروفون، تمام پشت کارتریج را با اپوکسی غیر رسانا ببندید و مطمئن شوید که قسمت پشت کارتریج با دو طرف هم پوشانی دارد.

9 راهکار ساده افزایش سرعت گوشی اندروید تا ۲ برابر

3 روش دیگر ساخت میکروفون (ویدیوی آموزشی)

 

 

 

یه ترفند ساخت عالی دیگه: ساخت تقویت کننده آنتن موبایل

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا