آموزش ترفندهای موبایلی

چگونه حافظه گوشی را افزایش دهیم؟ (3 روش ساده)

آیا از حافظه داخلی گوشی اندرویدتان نا امید شده اید و جایی برای ذخیره اطلاعات ندارید؟ ما در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چه طور بدون روت کردن، فضای حافظه داخلی گوشی اندرویدتان را افزایش دهید.

پر بودن حافظه داخلی گوشی همه ما را اذیت می کند. شاید شما بتوانید با حذف برنامه ها مقداری جا باز کنید، اما این راهکار دائمی نخواهد بود. هر بار که بخواهید یک برنامه را به روز کنید ، دچار مشکل می شوید یا اگر بخواهید برنامه جدیدی نصب کنید، بیشتر اذیت می شوید. اگر گوشی هوشمند شما اسلات کارت SD دارد، ممکن است بتوانید با انتقال برخی از برنامه ها به کارت حافظه، فضای حافظه داخلی را کمی افزایش دهید.

قبل از شروع می خواهم به شما هشدار بدهم که سرعت و ظرفیت ذخیره سازی کارت microSD شما کم تر از حافظه داخلی دستگاه است. بنابراین من همیشه خرید یک کارت SD با عملکرد خوب را توصیه می کنم که از سرعت رایتینگ سریعتری برخوردار باشد . حداقل به یک کارت SD کلاس 10 نیاز دارید.

نحوه افزایش حافظه داخلی گوشی و تبلت اندروید

برای افزایش فضای ذخیره سازی در تلفن هوشمند اندروید تان، راهکار های زیر را با دقت دنبال کنید. شما باید این ها را بدون هیچ مشکلی پیاده سازی کنید، زیرا این ترفند ها 100٪ جواب می دهد.

1-افزایش حافظه داخلی اندروید (6.0 مارشمالو به بعد)

از نسخه مارشمالو به بعد (اندروید 6.0 مارشمالو، 7.0 ناگت و اندروید O که قرار است در آینده عرضه شود) اندروید از استفاده از کارت microSD به عنوان حافظه داخلی، البته با محدودیت هایی پشتیبانی می کند. پس شما می ‌توانید برخی از برنامه ‌ها و نه همه را به کارت microSD منتقل کنید. و همچنین می توانید عکس ها را از دوربین به طور مستقیم روی کارت microSD ذخیره کنید.

هنگام استفاده از کارت micro SD به عنوان افزونه حافظه داخلی ، باید آن را با فرمت خاصی که با اندروید سازگار است، فرمت کنید. این فرآیند دو اثر دارد. اولا تمام اطلاعات ذخیره شده در کارت microSD را از دست خواهید داد. ثانیا نمی ‌توانید مثل قبل از آن روی دستگاه ‌های دیگر استفاده کنید.

برای افزایش حافظه داخلی ابتدا باید آن را به عنوان حافظه داخلی فرمت کنید . با این روش می توانید حافظه داخلی را بدون روت و بدون کامپیوتر افزایش دهید.

برای انجام این کار:

  • به Settings> storage and USB> SD Card بروید . وقتی که وارد شدید، روی سه نقطه کلیک کنید (آن را در گوشه سمت راست بالا پیدا خواهید کرد ) و “Settings” را انتخاب کنید. از بین گزینه ها ، Format as interior را انتخاب کنید، در صفحه بعد روی Delete and format کلیک کنید.

Increase internal memory Android (6.0 Marshmallow onwards)

در پایان فرآیند فرمت سازی، از شما پرسیده می شود که “Do you want to transfer the data that we already have on internal storage” که یعنی “آیا می‌ خواهید داده‌ هایی که از قبل روی حافظه داخلی دارید را منتقل کنید ؟”. بهتر است این کار را بعدا به‌ صورت دستی انجام دهید و برنامه‌ هایی را انتخاب کنید که خیلی از آن ها استفاده نمی ‌کنید، زیرا از آن جا که هر چیزی که در کارت SD میزبانی می شود، کندتر اجرا می شود، سرعت پایین می آید.

Increase internal memory Android (6.0 Marshmallow onwards)

حالا می توانید برخی از برنامه ها را به کارت SD منتقل کنید. برنامه ‌هایی که این امکان را فراهم می کنند،

گزینه ‌ای در Storage در اطلاعات برنامه برای این منظور دارند.

چگونه محل ذخیره گوشی را به کارت حافظه تغییر دهیم؟ (اندروید)

2- افزایش حافظه داخلی اندروید 5.1.1 آبنبات چوبی با روت

ابزار ها و دانلود ها

  • کارت Micro SD (حداقل کلاس 10)
  • MiniTool Partition را برای ویندوز دانلود و نصب کنید، در لینوکس هم می توانید از GParted استفاده کنید.
  • برنامه Link2SD را از Google Play نصب کنید.

قبل از شروع:

باید گوشی هوشمند روت شود . اگر مجوز Root روی دستگاه ندارید، نمی توانید این ترفند را انجام دهید. همچنین باید یک نسخه پشتیبان تهیه کنید تا اطلاعات تان را از دست ندهید.

چه طور حافظه داخلی اندروید را افزایش دهیم؟

شما باید دستگاه را به تنظیمات کارخانه برگردانید که در نتیجه آن داده ها و برنامه ها از بین می روند. در این روش از اپلیکیشن link2sd (لینک دانلود) برای افزایش حافظه داخلی گوشی اندرویدی استفاده می کنیم.

برای انجام این کار ، به Settings>Backup and Restore> Factory Data Reset بروید.

1-حالا کارت SD را در کارت خوان قرار دهید و آن را به کامپیوتر شخصی تان وصل کنید.

2- حالا نرم افزار مینی تول را از اینجا دانلود کنید. در MiniTool Partition ، روی درایو کارتmicroSD تان کلیک کنید . پیدا کردن آن با توجه به ظرفیتش بسیار آسان است. مراقب باشید به هارد دیسک کامپیوتر تان دست نزنید.

3- حالا با انتخاب گزینه Delete پارتیشن SD را پاک کنید و یک پارتیشن جدید در فایل سیستم FAT32 ایجاد و آن را به عنوان بخش اصلی تنظیم کنید.

4- سپس روی “Apply” کلیک کنید.

5- سپس، در سمت راست در قسمت Operations، روی Split Partition کلیک کنید.

6- کارت microSD را به دو پارتیشن تقسیم کنید. یکی برای چیز های داخلی (اپلیکیشن ها) و دیگری برای اطلاعات خارجی ( مثل عکس ها و فایل های دیگر ).

7- حالا کوچک ترین پارتیشنی که ایجاد کرده اید را انتخاب کنید، سپس روی Format partition کلیک کنید، وارد فایل سیستم Ext3 شوید.

حتما بخوانید: ۱۰ اپلیکیشن کاملاً کاربردی که هر کاربر اندروید در ایران به آنها نیاز دارد!

نکته : اگر کارت SD 32 گیگابایتی دارید، می توانید آن را به 8 و 12 گیگابایت تقسیم کنید. 8 گیگابایت برای اپلیکیشن ها و 12 گیگ برای ذخیره عکس ها و فایل ها که باید به عنوان حافظه خارجی عمل کند.

8- روی پارتیشن کلیک راست کنید و سپس در منوی کشوییModify ، رویSet Partition as Primary کلیک کنید. حالا باید با صفحه ای شبیه به این مواجه شوید:

How to Expand the internal storage of Android 9- روی Apply در گوشه سمت چپ بالای پارتیشن MiniTool کلیک کنید. به خاطر داشته باشید که این فرآیند چند دقیقه طول می کشد. در همین حین می توانید بروید و برای خود تان قهوه درست کنید!

10- بعد از انجام این کار، کارت SD را در گوشی هوشمند قرار ندهید، فعلا آن را کنار بگذارید . تلفن هوشمندتان را مجددا راه اندازی کنید، اما هیچ برنامه ای را ذخیره نکنید.

11- برنامه Super User را باز کنید و فایل باینری SU را به روز کنید (در ضمن ، می توانید برنامه SuperSU را از طریق Google Play به روز کنید. )

12- تلفن هوشمند تان را خاموش کنید و کارت microSD را وارد کنید.

13- گوشی را روشن کنید، بدون هیچ آپدیت دیگری به گوگل پلی بروید و اپلیکیشن Link2SD (حافظه داخلی ) را نصب و باز کنید.

14- پیامی ظاهر می شود که از شما می پرسد فایل سیستم پارتیشن دوم کارت SD چیست، روی Ext2 کلیک کنید و گوشی را دوباره راه اندازی کنید.

15- دوباره Link2SD را باز کنید و سپس در زیر Settings ، روی Installation Location ضربه بزنید و Internal را انتخاب کنید .

16- در تنظیمات Link2SD روی Auto Link کلیک کنید ، باید این گزینه را فعال نگه دارید.

و تمام ! در نصب بعدی، اعلانی خواهید دید که به شما می گوید برنامه نصب شده با کارت SD مرتبط شده است.

حتما بخوانید: 5 روش خالی کردن فضای حافظه گوشی اندروید

آخرین نکته این که کارت SD را در حالی که روشن است از گوشی خارج نکنید و قبلش گوشی هوشمند را خاموش کنید.

یک روش دیگه (افزایش حافظه با کمک کلود یا همان فضای ابری اینترنتی)

 

امیدوارم این راهنما به شما کمک کند تا حافظه داخلی نا محدودی را برای تلفن و تبلت اندروید تان ایجاد کنید.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا