به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
آموزش ترفندهای موبایلی

روش جلوگیری از سرقت موبایل (۹ ترفند موثر)

مقالات آنلاین بسیاری در مورد چگونگی محافظت از داده های تلفن همراه و مواجه با سرقت آن وجود دارند – مقاله حاضر چنین قصدی ندارد. هدف ما کمک به شما در راستای جلوگیری از سرقت تلفن همراه تان است.

مهم نیست که تلفن شما اندروید باشد یا آیفون، در هر صورت کسانی پیدا می شوند که چشمشان به دنبال آن است. ما نمی خواهم شما را نگران کنیم، اما واقعیت این است که سارقان همواره خطری برای شما و به خصوص مسافران و گردشگران محسوب می شوند. به گفته FCC بین ۳۰ تا ۴۰ درصد از سرقت ها در شهرهای بزرگ ایالات متحده مربوط به تلفن های همراه هستند. در انگلستان، این رقم به ۴۶٪ افزایش می یابد.

اما راهکارهایی وجود دارند که می توانند به شما در محافظت از خود در برابر سرقت تلفن همراه کمک کنند. راهکار اصلی احتیاط است، اما مواردی هم وجود دارند که احتمالاً هرگز به آنها فکر نکرده اید و می توانند برایتان مفید باشند.

بایدها و نبایدهای امنیتی تلفن همراه

۱-برنامه ضد سرقت نصب کنید

از برنامه های ردیاب تلفن های مسروقه استفاده کنید. برای گوشی های اندروید ما برنامه google find my device و برای گوشی های آیفون برنامه Find my iphone را پیشنهاد می کنیم. روش کار با آنها هم بسیار ساده است. کافی ست یک اکانت گوگل یا اپل ایدی داشته باشید و اپلیکیشن های بالا را در گوشی خود نصب کنید و گزینه ضد سرقت را فعال نمایید.

۲-تلفن خود را بدون مراقبت رها نکنید

دفعه دیگر که وارد یک رستوران، کافه یا چایخانه می شوید، نگاهی به تعداد تلفن های همراهی که روی میز قرار داده شده اند بیندازید. حتی اگر درست در کنار تلفن همراه خود نشسته باشید، یک سارق می تواند براحتی حواس شما را پرت کند درحالیکه سارق دیگری در کوتاهترین زمان ممکن آن را از مقابل چشمانتان غیب می کند. هوشمند باشید و تلفن هوشمند خود را در جیب/کیف خود نگه دارید.

۵ راهکار ساده برای افزایش سرعت گوشی های اندرویدی در کمتر از ۵ دقیقه

۳-تلفن همراه خود را لمس نکنید

احتمالا هنگام ترک کافه یا رستوران ها دست در جیب خود می کنید تا مطمئن شوید تلفن همراه و کیف پول تان را به همراه دارید. آنچه شما انجام می دهید به سارقان بالقوه ای که در آن مکان حاضر هستند نشان می دهد اشیا ارزشمند همراه شما دقیقا کجا قرار دارند. بله البته این عادت بدی نیست که وسایل همراه خود را چک کنید، اما بهتر است این کار را با احتیاط بیشتری انجام دهید، به خصوص اگر در یک شهر جدید یا در یک محیط ناشناخته هستید.

برای آقایان، بهترین جا برای محافظت از سرقت تلفن همراه جیب جلویی شلوار یا جیب داخلی کت است. بهتر است زیپ آن را ببندید. برای خانم ها، بهترین جا برای حمل تلفن همراه در محفظه ای است که در کیف های دستی قرار دارد.

۴-حواستان را جمع کنید

سارقان دوست دارند به صورت گروهی کار کنند. در حالی که حواس شما به تماشای پنجره، پاسخ دادن به سوال یک غریبه یا خواندن نقشه گرم است، حواس آنها کاملا به شما معطوف شده است.

هنگامی که از اتوبوس یا قطار پیاده می شوید، بلافاصله تلفن هوشمند خود را برای بررسی Google Maps یا GPS بیرون نیاورید- بهترین کار این است که ابتدا به یک فروشگاه یا منطقه امن دیگری بروید سپس نگاهی به آن بیندازید. پشت خود را به سمت دیوار نگه دارید تا کسی نتواند از پشت تلفن شما را به سرقت ببرد. به یاد داشته باشید احتیاط شرط عقل است.

۵-مواظب جمعیت باشید

جشنواره ها، کنسرت ها، رویدادهای ورزشی، میادین – اساساً هر مکانی که جمعیت زیادی در آن جمع می شوند از اماکن مورد علاقه سارقان تلفن همراه به شمار می روند. در این مکان ها تمرکز شما باید بیشتر روی رویداد مورد نظر باشد، بنابراین شاید بهتر باشد تلفن همراه خود را در خانه بگذارید تا بتوانید از لحظه لحظه حضورتان لذت کامل را ببرید.

۱۲ اپلیکیشن ضروری که هر کاربرد اندروید در ایران نیاز دارد

۶-خواب آلود نشوید

این یکی نه فقط برای مسافران، بلکه برای هر کسی که برای کار یا مدرسه رفت و آمد می کند لازم است. چرت زدن در اتوبوس، قطار، مترو یا هر نوع وسیله نقلیه عمومی دیگری که استفاده می کنید بسیار وسوسه انگیز است، اما در عین آرامشی که به شما می بخشد کار را برای سارقان تلفن همراه آسان تر می کند. در هنگام سوار شدن به وسایل نقلیه عمومی یک قهوه یا چای تهیه کنید و احتیاط های لازم را به عمل آورید.

روش های جلوگیری از سرقت

۷-یک تلفن همراه جعلی با خود همراه داشته باشید

سال ها پیش وقتی عازم آمریکای مرکزی بودم، در مورد راهزنان مسلحی که برای سرقت اشیا ارزشمند مسافران اتوبوس ها را متوقف می کنند، شنیده بودم. البته این مورد هرگز اتفاق نیفتاده است (و آمریکای مرکزی منطقه فوق العاده ای برای بازدید است)، اما من برای هر اتفاقی آماده شده بودم – و یک کیف پول جعلی با خود به همراه داشتم.

کارت های اعتباری منقضی شده و چند اسکناس محلی چیزهایی بودند که در کیف جعلی من وجود داشتند. من هنوز آن کیف را با خود حمل می کنم، اما خوشبختانه تاکنون هرگز مجبور به استفاده از آن نشده ام. در حال حاضر یک تلفن جعلی نیز به همراه دارم. یک تلفن قدیمی که دیگر از آن استفاده نمی کنم. این تلفن همیشه در کوله پشتی من باقی می ماند، بنابراین در صورت رویارویی با یک سارق، می توانم تلفن جعلی را به او بدهم.

۵ اپلیکیشن برتر ضد هک اندروید (و ۶ نکته امنیتی)

اگر تلفن قدیمی ندارید می توانید با هزینه کمی یکی از آنها را تهیه کنید.

این تلفن جعلی می تواند به عنوان یک تلفن واقعی نیز عمل کند. در مکان هایی که می خواهم از تلفن همراه استفاده کنم اما نمی خواهم خطر از دست دادن آیفونم را به جان بخرم، از تلفن قدیمی که به همراه دارم کمک می گیرم.

۸-تلفن خود را محکم بگیرید

گوشی خود را محکم در دستتان بگیرید. ترجیحاً هنگام حضور در جمع، توصیه می شود تلفن همراهتان را با دو دست خود نگه دارید. اگر از کاورهای بنددار استفاده کنید امنیت تلفن خود را بیشتر خواهید کرد. در این صورت سرقت آن سخت تر خواهد شد.

۹-فراموش نکنید که کاور بزرگتر بهتر است

من یک آیفون ۵ دارم، اما اطرافیانم دائماً در مورد مدل تلفنم سوال می پرسند . دلیل آن چیست؟ کاوری که برای آن در نظر گرفته ام مانند یک هیولا است. این کاور از آن در برابر شن، خاک و آب محافظت می کند. سایز بزرگی دارد و ظاهرش چنگی به دل نمی زند. در واقع ظاهر گوشی را مانند آجر نشان می دهد.

البته این کاور زشت و بزرگ مزایای خود را دارد. به ندرت آن را فراموش می کنم، زیرا آنقدر بزرگ است که نمی توان آن را ندید. علاوه بر این از نظر یک رهگذر تصادفی جذاب نخواهد بود و این خود مزیت امنیتی بزرگی است.

این نکات فقط برای مسافران و گردشگران نیستند، بلکه به شما در جلوگیری از سرقت تلفن های همراه در اماکنی مانند مدارس، محل کار و وسایل حمل و نقل عمومی کمک خواهند کرد.

هک کردن یعنی چه؟ انواع آن و آموزش بهترین روش دفاع از خودمان

نکاتی برای کسانی که تلفن همراهشان به سرقت رفته است

بعضی اوقات هر چقدر هم که اقدامات احتیاطی در نظر می گیرید نمی توانید از پس سارقان بر آیید. اگر تلفن شما به سرقت رفته است، خوشبختانه راهکارهایی وجود دارند که می توانید آنها را بکار ببرید.

۱- از برنامه های ردیاب تلفن های مسروقه استفاده کنید. برای گوشی های اندروید ما برنامه google find my device و برای گوشی های آیفون برنامه Find my iphone را پیشنهاد می کنیم.

۲- کد IMEI خود را پیدا کنید. این شناسه منحصر به فرد تلفن شماست (مانند VIN در اتومبیل.) اگر بخواهید برای پلیس گزارش تنظیم کنید، به آن نیاز خواهید داشت. معمولاً با شماره گیری #۰۶#* روی صفحه شماره گیری تلفن خود می توانید آن را پیدا کنید. روش های دیگری نیز برای انجام این کار وجود دارد.

۳- روش دیگر مراجعه به پلیس فتای شهرتان است. پلیس فتا قادر به ردیابی هر نوع گوشی، تبلت و لپتاپ با کمک سریال آن و بلافاصله بعد از روشن شدن دستگاه می باشد.

فراموش نکنید که این نکات فقط برای مسافران و گردشگران نیستند، بلکه به شما در جلوگیری از سرقت تلفن های همراه در اماکنی مانند مدارس، محل کار و وسایل حمل و نقل عمومی کمک خواهند کرد.

توصیه می کنیم ویدیوی زیر را از دست ندهید!

 

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

تیم تولید محتوا

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا