آموزش ترفندهای کامپیوتری

۴ نرم افزار برتر ریکاوری عکس های حذف شده در کامپیوتر/لپتاب

حواستان نبوده و حافظه دوربین دیجیتالی تان را فرمت کردید و درحال حاضر تمام عکس هایتان از بین رفته است. یا اینکه کارتتان خراب شده و هیچ کدام از عکس ها نشان داده نمی شوند؟ متاسفانه، پاک کردن یا از دست دادن عکس ها از کارت حافظه یک مشکل رایج و طبیعی است به این دلیل که بعضی مواقع افراد دکمه ی اشتباهی را می زنند.

توجه: اگر می خواهید بدانید که چه برنامه ای بهتر از همه کار می کند، به قسمت نتیجه گیری بروید و سپس در مورد کارکرد هر برنامه و روش استفاده آن مطالعه کنید. برنامه هایی که در این مقاله به آن ها اشاره کرده ام، بهترین برنامه ها برای بازیافت اطلاعات کارت حافظه و فلش می باشد.

حتما بخوانید: دانلود ۳ فیلم آموزش ریکاوری عکس و فیلم اندروید به زبان ساده

۱- برنامه Pandora Recovery

این یک نرم افزار رایگان بازیافت عکس می باشد که می تواند برای بازیافت عکس از دستگاه های متفاوتی استفاده شود. ادامه دهید و این برنامه را دانلود و نصب کنید. زمانی که این برنامه را باز کردید، می بینید که به صورت اتوماتیک تنظیمات wizard باز می شود. جعبه wizard را بدون علامت بگذارید آن گاه به رابط اصلی خواهید رفت.

 


چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

https://www.online-tech-tips.com/wp-content/uploads/2007/08/pandora-recovery.jpg.optimal.jpg

بر روی دستگاه حافظه در سمت چپ کلیک کنید و عمل اسکن کردن به صورت خودکار شروع به اجرا می کند. اگر خوش شانس باشید، جعبه بالا با نام تصاویری که پاک شده اند پر می شود. در آزمایشم، ۱۰۵ عکس را پاک کرده بودم که ۱۲۸ عکس را برایم پیدا کرد.

recover photos

می توانید بر روی فایل ها در قسمت بالا کلیک کنید و اگر امکان بازیافت عکس وجود داشته باشد پیش نمایشی از عکس بهتان نشان داده می شود. حال برای بازیافت عکس ها ادامه دهید و برای انتخاب کردن تمام عکس ها در جعبه بالا بر روی کلید SHIFT بزنید و بعد از آن بر روی دکمه بازیافت کلیک کنید که به صورت یک آیکون سطل آشغال نارنجی رنگ می باشد. با این کار جعبه گفت و گوی بازیافت نشان داده می شود.

https://www.online-tech-tips.com/wp-content/uploads/2007/08/pandora-recovery-photos.jpg.optimal.jpg

پوشه ای را انتخاب کنید که دوست دارید فایل های بازیافت شده در آن جا نگه داشته شود و بر روی Recovery Now کلیک کنید. مطمئن شوید که مکان فایل های بازیافت شده همان مکان فایل های حذف شده نیست. چند لحظه صبر کنید، می بینید که عکس هایتان بازیافت شده اند.

https://www.online-tech-tips.com/wp-content/uploads/2007/08/recovering-photos.jpg.optimal.jpg

زمانی که کار تمام شد و کلا ۱۰ دقیقه طول کشید، از ۱۰۵ عکس از دست رفته، ۸۰ عکس بازیافت شد که درواقع این عکس ها بر روی کارت ذخیره شده بودند. خیلی بد نبود اما انتظار داشتم که تعداد عکس های بیشتری بازیافت شود. عکس های بیشتری بازیافت شدند اما بنابه دلایلی بقیه آن ها باز نمی شدند. بیایید برنامه ی دیگری را امتحان کنیم.

حتما بخوانید: ۴ تااز بهترین راههای ریکاوری عکس و فیلم از فلش مموری

۲- برنامه Zero Assumption Recovery

این نرم افزار هم برای بازیافت عکس به عنوان نرم افزار رایگان به حساب می آید. نسخه ای که دانلود می کنید به عنوان یک نسخه آزمایشی است اما بنابه دلایلی، بخش بازیافت عکس این برنامه رایگان است. زمانی که این برنامه را دانلود می کنید و اجرا می کنید رابط اصلی را می بینید.

https://www.online-tech-tips.com/wp-content/uploads/2007/08/zero-assumption-recovery.jpg.optimal.jpg

بر روی دکمه Image Recovery (Free) کلیک کنید تا عملیات شروع شود. این برنامه لیستی از دستگاه هایی را که به این کامپیوتر متصل هستند را نشان می دهد، ادامه دهید و حافظه تان را انتخاب کنید و بر روی next کلیک کنید.

https://www.online-tech-tips.com/wp-content/uploads/2007/08/zar-recovery.jpg.optimal.jpg

نقشه کوچکی از بخش های داده شکسته شده را می بینید. همانطور که برنامه درایوتان را اسکن می کند، یک کد رنگی را با توجه به بخش های اطلاعاتیتان، چیز جذابی نیست، ساختارهای سیستم فایلی و بخش های بد را نشان می دهد.

https://www.online-tech-tips.com/wp-content/uploads/2007/08/zar-recover-photos.jpg.optimal.jpg

در این نقطه کافی است بنشینید و منتظر بمانید. ZAR 20 دقیقه طول می کشد و دوبرابر نرم افزار Pandora است. زمانی که کار به اتمام رسید، می توانید لیستی از عکس هایی که می توانند بازیافت شوند را ببینید. ادامه دهید و جعبه اصلی را بررسی کنید بنابراین تمامی عکس ها بررسی می شوند.

https://www.online-tech-tips.com/wp-content/uploads/2007/08/zar-recovered-photos.jpg.optimal.jpg

در سمت راست در قسمت پایین بر روی دکمه ی Next کلیک کنید (نه آن دکمه ذخیره در قسمت پایین لیست فایل) و برای عکس های بازیافت شده تان مقصدی را انتخاب کنید. سپس ادامه دهید و بر روی دکمه Start copying the selected files کلیک کنید.

https://www.online-tech-tips.com/wp-content/uploads/2007/08/copy-recovered-photos.jpg.optimal.jpg

زمانی که تمام شد، بروید و پوشه را بررسی کنید و امیدوارم که شما هم به اندازه ی من خوشحال شوید. این برنامه توانست از ۱۰۵ تا عکس، هر ۱۰۵ عکس را بازیافت کند. مدت زمان بیشتری طول کشید ولی ارزشش را داشت. در آزمایش کوچکی که داشتم ۱۰۰% بازیافت شد. بیایید برنامه های بیشتری را امتحان کنیم.

حتما بخوانید: ۴ تا از بهترین و جدیدترین نرم افزارهای ریکاوری عکس و فیلم در دنیا

۳- برنامه Undelete 360

این نرم افزار به عنوان سومین نرم افزار برای آزمایش بازیافت عکس به حساب می آید، بیایید این برنامه را بررسی کنیم. زمانی که این برنامه را نصب و اجرا می کنید بر روی دکمه جستجو در قسمت بالا کلیک کنید و آن درایوی که می خواهید اطلاعاتتان از آن جا بازیافت شود را انتخاب کنید و سپس بر روی Start کلیک کنید.

undelete 360

در عرض چند ثانیه، نرم افزار به ما می گوید که هر ۱۰۵ فایلمان قابل بازیابی است. تنها موضوع اذیت کننده ای که در نسخه رایگانش وجود دارد این است که باید هر فایل را به صورت انفرادی انتخاب کنید، بنابراین اگر تصاویر زیادی برای بازیافت دارید باید طبق این روش پیش بروید مگر اینکه نسخه پولی آن را بخرید. هر زمانی که انتخاب کردید، ادامه دهید و بر روی Recover کلیک کنید.

undelete 360 files found

محلی را که می خواهید فایل های بازیافت شده تان در آنجا ذخیره شوند را انتخاب کنید و سپس بر روی Start کلیک کنید. هیچ کدام از گزینه ها را تنها برای اینکه بخواهم عکس های بیشتری بازیافت شوند انتخاب نکردم.

undelete 360 recover files

بنابراین نتایج چه بود؟ نتایج مشابه با نتایج نرم افزار Pandora بود. از ۱۰۵ تصویر تنها ۸۰ تصویر را بازیافت کرد و عکس های بازیافت نشده دقیقا همان عکسایی بودند که نرم افزار Pandora بازیافت نکرده بود. به نظر می رسید که ۲۵ عکس باقیمانده یک مشکل را داشتند اما نرم افزار Zero Assumption Recovery با سرعت آهسته خود توانست این ۲۵ عکس را بازیابی کند. این نرم افزار زمان اجرا را برای ۵ دقیقه طول داد، بنابراین سریعترین نرم افزار بود ولی به عنوان بهترین نرم افزار به شمار نمی رود.

۴- برنامه EaseUs Data Recovery

این نرم افزار را آخر از همه معرفی کردم به این دلیل که گرچه این نرم افزار کاملا رایگان است اما تنها برای
۱ گیگابایت فضای رایگان دارد. برنامه های دیگر بهتان اجازه می دادند که داده ها را به صورت نامحدود بازیابی کنید که این موضوع واقعا خوب بود. بعد از اینکه این برنامه را نصب کردید، می بینید که رابط کاربری یک مقدار فرق می کند.

easeus recovery photos

اول از همه انتخاب می کنید که کدام فایل ها را می خواهید بازیابی کنید. به صورت پیش فرض، همه انتخاب شده اند، اما به این دلیل که تنها در درایوم عکس داشتم، Graphics را انتخاب کردم. بعد از آن، آن درایوی را انتخاب می کنید که می خواهید اسکن کنید.

pick drive

بر روی دکمه scan کلیک کنید و برنامه شروع به بازیابی عکس های حذف شده می کند. می بینید که عکس ها در لیست سمت راست نشان داده می شوند. ادامه دهید و بر روی بر روی چک باس در قسمت بالا کلیک کنید تا تمام فایل ها انتخاب شوند و سپس بر روی Recover کلیک کنید. همانطور که می بینید، می گوید که ۱۰۵ عکس پیدا شده، حال بیایید ببینیم که واقعا تمام عکس ها را بازیابی کرده است.

recovered photos

متاسفانه این نرم افزار از ۱۰۵ عکس تنها ۸۰ عکس را بازیابی کرده است. ۲۵ عکس دیگر درون پوشه موجود هستند ولی نمی توانند باز شوند. هر ۵ برنامه بررسی شدند.

حتما بخوانید: ۵ تا از بهترین روشهای فشرده سازی عکس و فیلم با نرم افزارهای زیپ کامپیوتر

نتیجه گیری

با این تست ساده، دیدیم که کدام برنامه بازیابی عکس عملکرد بهتری داشت. از بین این ۵ نرم افزار، تنها ۲ نرم افزار بودند که توانستند تمام عکس ه ا را بازیابی کنند.

  • Pandora recovery از ۱۰۵ عکس ۸۰ عکس را بازیابی کرد – در ۱۰ دقیقه
  • Zero Assumption Recovery از ۱۰۵ عکس هر ۱۰۵ عکس را بازیابی کرد – در ۲۰ دقیقه
  • Undeleted 360 از ۱۰۵ عکس ۸۰ عکس را بازیابی کرد. – در ۵ دقیقه
  • EaseUs Data Recovery از ۱۰۵ عکس ۸۰ عکس را بازیابی کرد – در ۳ دقیقه

در ابتدا از نرم افزار Zero Assumption Recovery استفاده کنید زیرا که رابط کاربری گرافیکی دارد حتی اگر بازیابی عکس را بیشتر طول دهد. بعد از آن از EaseUs Data Recovery استفاده کنید که سرعت و اعتبار بیشتری دارد. اگر کارت SD بزرگی دارید یا درایو USB تان بزرگ است بهتر است از نرم افزار EaseUs Data Recovery استفاده کنید که به احتمال زیاد در وقتتان صرفه جویی می کند.

میلاد حیدری

سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

‫11 دیدگاه ها

  1. سلام توروخدا کمکم کنید??
    من تازگیا ویندوز کامپیوترمو عوض کردم
    ویندوزش الان ۷هس
    میخاستم وارد بشم برام ی صفحه اومد که crtl+delet و یه دکمه دیگه‌رو بگیر تا بتونی وارد سیستم بشی
    منم همین‌کارو کردم و وقتی وارد شدم دیدم همه‌عکس و فیلمام از روی کامپیوترم حذف شده????
    کسی راه‌حلی برا بازگشتشون داره؟

  2. برای من میزنه There are no device compatible with Image Recovery mode
    میشه لطفاً راهنمایی کنید من برنامهZero Assumption Recovery رو دانلود کردم لطفاً راهنمایی کنید ممنون

    1. سلام. اگر هارد اکسترنال یا فلش یو اس بی رو می خواین ریکاوری کنید و این ارور رو میده بخاطر این هست که ویندوز نتونسته اون رو شناسایی کنه. مجددا قطع و وصل کنید و اسکن کنید

  3. برنامه ای که در نتیجه گیری بعنوان برنامه اول برای نصب معرفی کردید.هیچکدام از عکسها رو برای من نتونست ریکاوری کنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا