اندروید

بستن سایت غیر اخلاقی در اندروید (5 روش ساده)

اگر فرزندتان با کامپیوتر به اینترنت متصل می شود، مسدود کردن سایت های غیر اخلاقی برای جلوگیری از دسترسی او به این سایت ها کار آسانیست. تنها کاری که باید انجام بدهید، اضافه کردن برخی افزونه ها به مرورگر کروم کامپیوترتان است که مانع از دسترسی فرد به سایت های غیر اخلاقی می شوند.

ولی اگر فرزند شما به جای کامپیوتر از گوشی اندرویدی برای اتصال به اینترنت استفاده می کند کارتان کمی سخت می شود. اما جای نگرانی نیست! ما در این مطلب روش هایی برای بستن سایت های غیر اخلاقی در اندروید به شما معرفی می کنیم.

الان دیگر اینترنت به بخشی جدا نشدنی از زندگی اکثر ما تبدیل شده است. نه فقط بزرگسالان، بلکه کودکان و نوجوانان هم برای کارهای مختلفشان از اینترنت استفاده می کنند و این میان احتمال اینکه به سایت های نامناسب هم دسترسی پیدا کنند هم زیاد است. اکثر سایت های نامناسب سایت های غیر اخلاقی و مستهجن هستند.

تحقیقات نشان می دهد هر چه کودکان بیشتر سراغ سایت های مستهجن بروند، میزان پرخاشگری نیز در آنها افزایش پیدا می کند. شما نمی توانید کودکتان را برای همیشه از دسترسی به اینترنت منع کنید؛ اما خوشبختانه می توانید این سایت های نامناسب را از دسترس او خارج نمایید.

5 روش برای مسدود کردن سایت های غیر اخلاقی و نامناسب در اندروید

1- فعال کردن جستجوی ایمن گوگل

ساده ترین راه برای مسدود کردن وب سایت های نامناسب در اندروید، در خود مرورگر نهفته است. فرقی نمی کند که از مرورگر Opera ، Firefox ، DuckGoGo یا Chrome استفاده کنید؛ به هر حال معمولا همه آنها گزینه ای در تنظیمات خودشان دارند که از طریق آن می توانید جستجوی ایمن را فعال کنید.

به این ترتیب می توانید مطمئن شوید دفعه بعد که به اینترنت دسترسی پیدا کردید، در نتایج جستجویتان هیچ نوع سایت نامناسب یا لینک غیر اخلاقی نمایش داده نمی شود. ولی اگر فرزندتان از این شگرد با خبر باشد و خودش هم قصد دسترسی به سایت های غیر اخلاقی را داشته باشد این روش جوابگو نیست و باید سراغ روش های دیگری بروید.

حالا بیایید ببینیم چطور باید از این روش استفاده کنیم:

فعال کردن جستجوی ایمن گوگل

همچنین می توانید در گوگل کروم گوشی یا خود گوگل گوشی به روش زیر عمل کنید:

فعال کردن جستجوی ایمن گوگل-2

2- تنظیمات گوگل پلی استور

درست مثل مرورگر کروم، گوگل پلی استور هم گزینه هایی در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید از طریق آنها دسترسی فرزندتان به برنامه ها و بازی های نامناسب را محدود کنید. همانطور که در بالا هم اشاره کردیم، بازی ها و سایت های نامناسب باعث افزایش پرخاشگری در کودکان می شوند. پس اگر می خواهید جلوی این قضیه را بگیرید باید دسترسی فرزندتان به چنین برنامه ها و بازی هایی را بگیرید.

به غیر از برنامه ها و بازی های نامناسب، در گوگل پلی استور آهنگ ها، فیلم ها و کتاب هایی هم موجود است که محتوایشان مخصوص بزرگسالان است. شما می توانید دسترسی فرزندتان به این موارد را هم محدود کنید.

مرحله 1: گوگل پلی استور (Google Play Store) را باز کنید و سپس روی سه خط افقی در گوشه بالا سمت چپ ضربه بزنید.

تنظیمات گوگل پلی استور

مرحله 2: به Settings بروید.

تنظیمات گوگل پلی استور-2

مرحله 3: در قسمت User Controls، روی Parental Controls ضربه بزنید.

تنظیمات گوگل پلی استور-4

مرحله 4: این قسمت را فعال کرده و پین یا همان رمز مورد نظرتان را تنظیم کنید.

تنظیمات گوگل پلی استور-5

مرحله 5: حالا انتخاب کنید که می خواهید کدام دسته را محدود کنید و تا چه محدوده سنی اجازه دسترسی به این موارد را می دهید.

تنظیمات گوگل پلی استور-6

جلوی دسترسی همه برنامه ها به دوربین و میکروفون را در اندروید بگیرید

3- استفاده از OpenDNS

OpenDNS بهترین سرویس DNS موجود در حال حاضر است که نه تنها به مسدود کردن وب سایت های نامناسب در اندروید کمک می کند، بلکه سرعت اینترنت شما را هم افزایش می دهد. این روش علاوه بر مسدود کردن سایتهای مستهجن و غیر اخلاقی، سایت هایی که محتوای مضر و خشونت آمیزی دارند یا تصاویر نامناسبی نمایش می دهند را هم مسدود می کند. مطمئنا شما نمی خواهید فرزندتان به چنین محتواهای ناخوشایند و نامناسبی دسترسی پیدا کند.

در چنین شرایطی دو گزینه پیش روی شماست: یا نرم افزار خاصی را از گوگل پلی استور دانلود کنید و یا اینکه آدرس IP DNS خود را به صورت دستی در تنظیمات تغییر بدهید. اپلیکیشن های زیادی مثل OpenDNS Updater ، DNS Changer ، DNS Switch و موارد زیاد دیگری وجود دارند که می توانید آنها را انتخاب نمایید.

مرحله 1: ما اینجا اپلیکیشن DNS Changer (لینک دانلود) را انتخاب می کنیم. این برنامه را از گوگل پلی استور دانلود کنید.

استفاده از OpenDNS-1

مرحله 2: برنامه را روی دستگاه اندرویدی تان نصب کنید.

مرحله 3: بعد از این کار، یک رابط با چندین گزینه DNS را مشاهده خواهید کرد.

مرحله 4: OpenDNS را برای استفاده انتخاب کنید.

راه حل دیگر، تغییر دستی سرور DNS ISP و جایگزینی آن با سرور OpenDNS است. OpenDNS وب سایت های نامناسب را در اندروید مسدود می کند و به این ترتیب فرزند شما دیگر نمی تواند به سایت های غیر اخلاقی و نامناسب دسترسی داشته باشد. برای استفاده از این روش فقط باید چند مرحله اضافی انجام بدهید.

مرحله 1: به تنظیمات (Settings) گوشی تان بروید و وای فای (Wi-Fi) را باز کنید.

به تنظیمات (Settings) گوشی تان بروید و وای فای (Wi-Fi) را باز کنید.

مرحله 2: تنظیمات پیشرفته (advanced settings) وای فای خودتان را باز کنید.

تنظیمات پیشرفته (advanced settings) وای فای خودتان را باز کنید

مرحله 3: DHCP را به استاتیک (Static) تغییر دهید.

DHCP را به استاتیک (Static) تغییر دهید.

مرحله 4: در قسمت آدرس های IP ، DNS1 و DNS2 ، موارد زیر را وارد کنید:

IPAddress: 192.168.1.105

DNS 1: 208.67.222.123

DNS 2: 208.67.220.123

آدرس های IP ، DNS1 و DNS2

البته یادتان باشد این روش فقط وقتی کار می کند که فرزند شما نداند وی پی ان یا همان فیلتر شکن چیست و از آن استفاده نکند. در غیر این صورت، یک وی پی ان به راحتی می تواند OpenDNS را دور بزند و تمام تلاش های شما بیهوده خواهد بود. اشکال دیگر این روش این است که فقط برای وای فای خاصی که از OpenDNS برای آن استفاده کرده اید کار می کند. یعنی اگر فرزندتان از داده های تلفن همراه یا یک وای فای دیگر برای اتصال به اینترنت استفاده کند این روش دیگر جواب نمی دهد و OpenDNS کار نمی کند.

4- اپلیکیشن کنترل نورتون (Norton Family)

اپلیکیشن کنترل نورتون

یکی دیگر از برنامه های خوب برای مسدود کردن وب سایت های غیر اخلاقی و نامناسب در اندروید، اپلیکیشن کنترل مخصوص والدین Norton Family است. این برنامه در گوگل پلی استور موجود است و می تواند بهترین گزینه برای حفاظت از فرزندان شما در برابر سایت های نامناسب باشد. این اپلیکیشن به والدین امکان می دهد که فعالیت فرزندانشان در اینترنت را تحت نظر بگیرند و آن را کنترل کنند.

ویژگی های این برنامه فقط به همین مورد محدود نمی شود! شما می توانید پیام ها، فعالیت های آنلاین و سابقه جستجوها را هم مشاهده کنید. علاوه بر این، هر زمان که فرزندتان بخواهد قوانین را زیر پا بگذارد، برنامه شما را مطلع می کند.

از طرف دیگر این امکان هم برایتان وجود دارد که سایت های مخصوص بزرگسالان را بر اساس بیش از 40 فیلتر موجود برای انتخاب در این اپلیکیشن مسدود کنید. تنها عیب این برنامه پولی بودن آن است؛ اما شما می توانید از دوره آزمایشی رایگان 30 روزه آن استفاده کنید و بعد تصمیم بگیرید که نسخه پولی اپلیکیشن را خریداری کنید یا نه.

5- برنامه CleanBrowsing

برنامه CleanBrowsing

این برنامه هم یکی دیگر از گزینه های مفید برای مسدود کردن سایت های نامناسب و غیر اخلاقی در اندروید است. این اپلیکیشن هم مثل OpenDNS با مسدود کردن DNS کار می کند؛ یعنی با مسدود کردن ترافیک ناخواسته، جلوی دسترسی به سایت های نامناسب را می گیرد. این برنامه در حال حاضر به دلایلی در فروشگاه گوگل در دسترس نیست؛ ولی می توانید آن را از سایت رسمی برنامه دریافت کنید. بهترین ویژگی این اپلیکیشن این است که استفاده آسانی دارد و برای هر پلتفرمی در دسترس است.

۳ روش ساده برای مخفی کردن برنامه ها و بازی ها در اندروید

جمع بندی

ما در این مطلب برخی از بهترین روش ها برای مسدود کردن سایت های نامناسب و غیر اخلاقی در اندروید را به شما معرفی کردیم. اگر این روش ها برایتان مناسب نبود می توانید از برنامه های دیگر موجود در گوگل پلی استور یا اینترنت استفاده کنید. البته یادتان باشد که فرزندتان را آنقدر محدود نکنید که فکر کند در حقش ظلم شده است.

میلاد حیدری

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

‫10 دیدگاه ها

  1. سلام وقت بخیر ببخشید یک سوال داشتم این موارد حتی با وجود نصب فیلترشکن هم کاربرد دارند لطفا اگر امکان دارد حتما جواب بنده را بدهید سپاسگزارم

      1. سلام چطوری میتونم بجز جستجوی ایمن کاری کنم که گوگل محتوای مثبت هیجده رو فیلتر کنه و نشون نده؟

    1. سلام وقت شمابخیر، ببخشید جدیدا کانالهای مستهجن جدیدی تو تلگرام پیدا شدن که پیامهایی می‌ذارن که شما رو به رباتهایی وصل میکنن که اسامی مستهجن هم ندارن و در صورت عضو شدن تعدادی از کانالهای پیشنهاد داده شده، فیلم مستهجن رو به مدت سی ثانیه میذارن و بعد پاک میکنن، خودشم تو توضیحات میگن چیکار کنین که فیلم رو دانلود کنین و برای این فقط ۳۰ ثانیه میذارن که ریپورت نشن، برای این معضل چیکار میهش کرد؟ چون خیلی هوشمندانه کار کردن که رهگیری نشن، نه کانال محتوای مستهجنی داره که بشه گزارش داد و نه ربات بجز همون ۳۰ ثانیه چیزی داره که بشه گزارش کرد.
      باتشکر از شما بزرگوار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا