آموزش واتساپ

چطور بفهمیم کسی ما را در واتساپ بلاک کرده؟ (و روش رفع مشکل)

واتساپ یکی از مشهورترین پلتفرم‌ های چت می باشد و تقریبا ۱.۶ میلیارد کاربر در آن وجود دارد. متمایز کردن بین نادیده گرفته شدن و یا بلاک شدن در واتساپ کمی کار سختی است زیرا اشخاص با هدف خاص این کار را انجام می دهند تا به شما بگویند که به دلیل یک اقدام خاص شما، مایل به دریافت پیام از سمت شما نمی باشند.

روش تشخیص بلاک شدن در واتساپ

راه های مختلفی وجود دارد که از طریق آن بفهمیم در واتساپ بلاک شده ایم که مهمترین این راه ها شامل موارد زیر می باشند:

۱-وضعیت آخرین بازدید مخاطبان خود را بررسی کنید

یکی از نشانه های اولیه برای بررسی کردن، این است که وضعیت آخرین بازدید مخاطبان واتساپ خود را بررسی کنید. اول از همه باید صفحه چت مربوط به کاربر خود را باز کنید. در قسمت بالای پنجره چت، زیر نام مخاطب پیامی مثل “آخرین بازدید امروز ساعت ۳ بعد از ظهر ” وجود دارد. اگر چنین پیامی قابل مشاهده نبود، احتمالاً بلاک شده اید.
البته که ممکن است خود مخاطب، تنظیمات واتساپ خود را به گونه ای قرار داده باشد که دیگران نتوانند وضعیت بازدید او را مشاهده کنند. بنابراین نمی توان این عامل را یک وضعیت قطعی برای بلاک دانست‌.

۲-تیک آبی واتساپ را بررسی کنید

تیک های واتساپ یکی از روش ها برای نشان دادن این است که پیام به دست مخاطب رسیده و توسط او خوانده شده است. این تیک ها همچنین دارای نقش مهمی در صورت بلاک شدن می باشند‌. تیک طوسی رنگ به معنای این است که پیام ارسال شده است . تیک دوتایی طوسی به معنای این است که پیام شما دریافت شده و دو عدد تیک سبز یا آبی به معنای این است که پیام شما توسط مخاطب خوانده شده است.

کاربرانی که در واتساپ بلاک شده باشند، فقط یک عدد تیک طوسی رنگ را مشاهده می کنند زیرا با این که پیام شما ارسال شده است، اما واتساپ آن را به مخاطب تحویل نخواهد داد. چک این موضوع گاهی اوقات به معنای این است که مثلا کاربر، تلفن همراه خود را گم کرده و نمی تواند به اینترنت دسترسی داشته باشد اما گاهی اوقات احتمال بلاک شدن نیز وجود دارد.

۳-تغییر نکردن پروفایل واتساپ

اگر فردی شما را بلاک کرده باشد، پروفایل او هرگز تغییر نخواهد کرد. به این معنی که هیچ آپدیتی در تصویر پروفایل او قابل مشاهده نخواهد بود. تصویر تغییر نکرده پروفایل ، به معنی بلاک شدن قطعی نیست زیرا ممکن است که بسیاری از افراد هرگز پروفایلی را برای خود انتخاب نکنند اما زمانی که دو مرحله قبلی هم در مورد بلاک شدن برای شما صدق کند، پس احتمالاً بلاک شده باشید‌.

۴-با مخاطب در واتساپ تماس بگیرید

مخاطب مورد نظر خود را پیدا کنید و سعی کنید که با او تماس صوتی در واتساپ برقرار کنید. اگر تماس برقرار شد ، یعنی شما بلاک نشده اید اما اگر تماس متصل نشد، به معنای این است که کاربر یا اتصال قوی به اینترنت ندارد یا دیتای موبایلش خاموش است و نمی تواند تماس شما را دریافت کند و یا این که شما را بلاک کرده است. اگر چه که این ها همه حدس و گمان می باشند و برای این که مطمئن شوید، باید مرحله آخر را نیز در نظر بگیرید.

۵-تست گروه

در این مرحله باید یک صفحه چت جدید ایجاد کنید و تعدادی از دوستانتان را به آن دعوت کنید . اکنون مخاطبان خود را و یا افرادی که مشکوک به بلاک شدن توسط آن ها هستید را دعوت کنید.

اگر توانستید آن ها را به گروه دعوت کنید، یعنی برخلاف حدس هایی که داشتید، بلاک نشده‌ اید اما اگر دعوت کردن آن ها با خطا مواجه شد، یعنی اجازه ندارید آن ها را به گروه اضافه کنید و این به معنای بلاک شدن توسط آن ها می باشد.

حتما بخوانید: ۱۲ برنامه اندروید که هر کاربر ایرانی باید نصب کند

گاهی اوقات این اتفاق به دلیل عملکرد و یا خطای اینستاگرام رخ می دهد اما اگر بتوانید همزمان افراد دیگر را دعوت کنید و این فرد را دعوت نکنید، یعنی بلاک شده اید.

برای رفع مشکل

تنها راهی وجود دارد این است که به گوشی آن مخاطب دسترسی داشته باشید و مراحل زیر را طی کنید:

  1. در واتساپ > گزینه‌های بیشتر > تنظیمات را بزنید.
  2. حساب کاربری > حریم خصوصی > مخاطبان مسدود شده را بزنید.
  3. روی مخاطب مورد نظر برای رفع مسدودیت بزنید.
  4. رفع مسدودیت {مخاطب} را بزنید. حالا شما و مخاطب می‌توانید به یکدیگر پیام، تماس و به‌روزرسانی تغییر ارسال و دریافت کنید.
  5. یا اینکه مخاطب مسدود شده مورد نظر را جستجو کنید > روی مخاطب بزنید و نگه دارید > رفع مسدودیت {مخاطب} را بزنید.

بسیار کاربردی برای واتساپ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا