به مدت محدود! اپلیکیشن "چرب زبان" با قیمت سال گذشته به فروش می رسد! (بهترین اپ آموزش زبان)

(اینجا کلیک کنید)
آموزش های متنوع دیگر

5 بهترین نرم افزار طراحی لوگو، پوستر، کارت ویزیت و اسم

بسیاری از کاربران از ما سوال می پرسند که از کدام نرم افزار برای طراحی لوگو یا پوستر، کارت ویزیت و یا طراحی اسم و جعبه و … استفاده کنم؟ در این پست با کمک چند منبع معتبر و تجربیات اساتید مختلف، بیش از 5 نرم افزار برتر حال حاضر در زمینه طراحی لوگو، پوستر، کارت ویزیت و طراحی اسم را به شما معرفی می کنیم.

ابتدا 4 نکته بسیار کاربردی که باید بدانید

در طراحی لوگو، پوستر، کارت ویزیت و اسم، توجه به جزئیات و استفاده از ابزارهای مناسب بسیار مهم است. در زیر به برخی از نکات کلیدی در هر یک از این فعالیت‌ها اشاره شده است:

  1. طراحی لوگو:
    • انتخاب فونت، رنگ، شکل و ساختار لوگو بسیار مهم است. لوگو باید ساده، خاص و قابل تشخیص باشد. همچنین از لحاظ زیبایی و کاربردی باید با هویت و نوع کسب و کار شما سازگار باشد.
  2. طراحی پوستر:
    • پوستر باید جذاب و قابل توجه باشد، با رنگ‌ها و تصاویری که مخاطب را جذب کند. برای موفقیت در طراحی پوستر، باید به استفاده از فضای مناسب، انتخاب فونت مناسب برای متن‌ها و تصاویر با کیفیت توجه کنید.
  3. طراحی کارت ویزیت:
    • کارت ویزیت باید حرفه‌ای و جذاب باشد و هویت شما را بازتاب دهد. استفاده از رنگ‌ها، فونت‌ها و الگوهای مناسب، به همراه اطلاعات مخاطب و روشن نمودن ارتباط شما با مشتریان، مهم است.
  4. طراحی اسم:
    • طراحی اسم شامل انتخاب یک فونت مناسب و چشم‌نواز است. اسم باید قابل خواندن باشد و در عین حال منحصر به فرد. رنگ و اندازه متن نیز باید با موضوع و هویت شما هماهنگ باشد.

در کل، در هر یک از این فعالیت‌ها، توجه به اصول طراحی، استفاده از رنگ‌ها، فونت‌ها و تصاویر مناسب، و ایجاد یک طرح جذاب و هماهنگ با هویت کسب و کار شما بسیار مهم است. همچنین می‌توانید از نرم افزارهای طراحی گرافیکی مثل ایلوستریتور، فتوشاپ و Canva برای طراحی این اجزا استفاده کنید.

بهترین و معروف ترین نرم افزارهای طراحی لوگو پوستر کارت ویزیت طراحی اسم و موارد مشابه

۱- ادوبی ایلوستریتور Illustrator- ساده ولی خلاقانه

Illustrator

شرکت ادوبی قطعا شرکت برتر در زمینه نرم افزارهای گرافیکی حال حاضر در دنیاست. یکی از بهترین نرم افزارهای تولید شده توسط این شرکت، ایلوستریتور نام دارد. به دلیل وکتور بنیان بودن، این نرم افزار در زمینه طراحی های گرافیکی فوق العاده عمل می کند و هم در زمینه لوگو، پوستر، کارت ویزیت و طراحی اسم این نرم افزار عالی عمل می کند.

بعضی از توانایی های این نرم افزار:

  • ابزار رسم بردار پیشرفته
  • ابزار تایپ لمسی
  • قابلیت ایجاد طرح‌های مجعد برای صفحات وب
  • قابلیت رنگ آمیزی و طرح ریزی به صورت Perspective
  • امکان وارد کردن چندین فایل در طرح ایلوستریتور
  • قابلیت طراحی طرح‌های Vector های بسیار پیچیده
  • استخراج CSS از منابع تحت وب
  • و …

مدت زمان و نحوه یادگیری این نرم افزار:

با فرض روزانه ۳ ساعت کار و تمرین کردن، برای یادگیری مقدماتی تا پیشرفته این نرم افزار (در صورتیکه با فتوشاپ هیچ آشنایی ندارید) حدود ۲ ماه زمان لازم است. برای یادگیری اصولی، سریع و بدون نیاز به کلاس، از این نرم افزار آموزشی استفاده کنید!

۲- کورل دراو Corel draw- سریع و قدرتمند

کورل دراو Corel draw

کورل دراو در زمینه طراحی پوستر، لوگو، کارت ویزیت، طراحی جعبه و اسم، نسبت به سایر نرم افزارهای موجود در لیست، جدیدتر است. در عین سادگی، امکانات بسیار زیادی دارد. از مزیت های کورل دراو، سرعت بالای نرم افزار و همچنین سرعت در تولید طرح است.

برخی از توانایی های این نرم افزار:

  • قابلیت پشتیبانی از تمامی Format های قبلی Corel به اضافه‌ی: Autocad ، Painter X ، MS Word 2007 ، Adobe CS3 ، Publisher 2007 ، Lasted PDF Format
  • قابلیت ذخیره‌ی Template و بازخوانی آن (Import and Export Template)
  • اضافه شدن ابزار Table به منظور کشیدن جدول.
  • امکان فیت شدن عکس مورد نظر، دقیقاُ به همان اندازه‌ای که جدول جا دارد. ( طول و عرض عکس به صورت اتوماتیک تغییر می‌کند )
  • قابلیت تغییر اندازه‌ی متن نوشته شده به صورت Real Time.
  • قابلیت Power Trace (تبدیل عکس به خط یا خطوطی که بتوان آن را در Corel ویرایش کرد)
  • قابلیت Object Manager که قابلیت‌های زیادی به گرافیست می دهد
  • و…

مدت زمان و نحوه یادگیری این نرم افزار:

با فرض روزانه ۳ ساعت کار و تمرین کردن، برای یادگیری مقدماتی تا پیشرفته این نرم افزار حدود ۱ ماه زمان لازم است. برای یادگیری اصولی، سریع و بدون نیاز به کلاس، از این نرم افزار آموزشی استفاده کنید!

۳- فتوشاپ Photoshop- همه کاره ولی گسترده

فتوشاپ Photoshop

ادوبی فتوشاپ را قطعا می شناسید. نرم افزاری همه کاره و برای تمامی کارهای گرافیکی. این نرم افزار بهترین نرم افزار برای طراحی لوگو و پوستر نیست ولی برای حرفه ای شدن نیاز است. تفاوت عمده ای میان نرم افزار فتوشاپ و کورل دراو موجود است. به طور معمول طراحان گرافیک هر دو نرم افزار را به صورت مکمل در کنار یکدیگر برای خلق و ویرایش تصاویر گرافیکی مورد استفاده قرار می دهند.

برخی از توانایی های این نرم افزار:

  • کار کردن بر روی تصاویر با کیفیت
  • ویرایشگر حرفه ای عکس ها
  • به اشتراک گذاری عکس ها
  • قرار دادن افکت های متعدد
  • مرور حرفه ای عکس ها
  • تغییر رنگ عکس ها
  • و…

مدت زمان و نحوه یادگیری این نرم افزار:

با فرض روزانه ۳ ساعت کار و تمرین کردن، برای یادگیری مقدماتی تا پیشرفته این نرم افزار حدود ۳ ماه زمان لازم است. برای یادگیری اصولی، سریع و بدون نیاز به کلاس، از این نرم افزار آموزشی استفاده کنید!  اما اگر فقط برای استفاده های شخصی و در سطح مقدماتی که کار شما را راه بیندازد می خواهید یاد بگیرید، حدود ۱ ماه و نیم زمان نیاز دارید.

۴- ادوبی ایندیزاین Indesign- حرفه ای و صنعتی محور

ادوبی ایندیزاین Indesign

این نرم افزار که بیشتر در صنعت بکار می رود، کار شما را در صفحه آرایی، کارت ویزیت، طراحی جعبه و … بسیار راحت می کند. ایندیزاین یک برنامه‌ی کامپیوتری رایج در زمینه نشر رومیزی ساخت شرکت ادوبی است. این نرم‌افزار در صنعت چاپ و صفحه‌آرایی بکار می‌رود و صورت کلی برای گردآوردن و کنار هم قراردادن متون و عناصر نگاره‌ای در قالب صفحات است و عمدتا بصورت مستقیم برای نگارش و ویرایش متون و نیز ایجاد و تغییر فایل‌های تصویری بکار نمی‌رود.

ایندیزاین دارای قابلیت‌های بسیاری در حروف‌ نگاری و صفحه‌آرایی است که از آنها می‌توان تنظیم حروف، ایجاد سبک‌های حروف (typographic styles) ، ابزار برای تنظیم دقیق قرارگیری عناصر گرافیکی، قابلیت استخراج خودکار اطلاعات از فرمت‌های متنوع و تنظیم اندازه‌های ستون‌ها، کادرها و صفحه‌بندی را نامبرد.

برخی از توانایی های این نرم افزار:

  • ابزار بسیار مفید جهت طراحی و صفحه آرایی حرفه ای
  • افزایش قدرت کارایی نرم افزار از طریق محیط سازگار با با سایر محصولات Adobe
  • قابلیت ذخیره خودکار کلیه تغییرات
  • با تغییرات اعمال شده در این نسخه، بهترین زمان جهت تعویض نرم افزار کاربران Adobe Page Maker
  • قابلیت اعمال و کنترل  transparency, creative effects, and gradient feathers در طراحی و صفحه بندی
  • امکانات قدرتمند اضافه شده به محیط طراحی مانند Multi-file Place, Quick Apply, faster frame fitting, and the visual Pages panel
  • قابلیت افزودن سریع و راحت جداول در طراحی با Table and cell styles
  • و…

مدت زمان و نحوه یادگیری این نرم افزار:

 با فرض روزانه ۳ ساعت کار و تمرین کردن، برای یادگیری مقدماتی تا پیشرفته این نرم افزار حدود ۲ ماه زمان لازم است. برای یادگیری اصولی، سریع و بدون نیاز به کلاس، از این نرم افزار آموزشی استفاده کنید!

جمع بندی

در قالب یک جمع بندی باید گفت که هر چهار نرم افزار بالا برای طراحی لوگو، پوستر، کارت ویزیت و طراحی اسم عالی هستند. انتخاب این که کدامیک برای شما بهتر است بستگی به هدف تان از یادگیری و زمانی که برای یادگیری دارید، خواهد داشت.

بطور کلی بیش از ۱۰۰ نرم افزار طراحی لوگو، پوستر، کارت ویزیت و طراحی اسم در دنیا وجود دارد. بعنوان مثال این لیست را ببینید! اما این ۴ نرم افزار بهترین نرم افزارها و اصطلاحا رند بازار هستند.

از دست ندهید: ۵ نرم افزار برتر در زمینه میکس، مونتاژ، تدوین فیلم و ساخت کلیپ (۲۰۲۰)

اگر سوالی در این زمینه دارید در بخش نظرات با ما مطرح کنید.

 

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

تیم تولید محتوا

کتاب بخون، بخند و خوب باش تا همه مون در آرامش باشیم... سالهاست در زمینه آموزش رایگان در زمینه های اینترنت، کامپیوتر و دنیای تکنولوژی فعالیت می کنم و هدفم ارتقای سطح علمی هموطنان عزیز در سراسر دنیاست. سوالات خود را مطرح کنید در حد توان پاسخ خواهم داد...

نوشته های مشابه

‫16 دیدگاه ها

  1. با سلام و تشکر از این مقاله بسیار خوب و جامع. می خواستم بدونم که آیا واقعا بدون کلاس رفتن هم میتوان به خوبی و کارا نرم افزارها را ازطریق اموزش ها در فضای مجازی یاد گرفت؟
    با تشکر

  2. ممنون از اطلاعات مفیدتون….اما یه سوال دارم خدمتتون…برای استفاده از این نرم افزارها گرافیک لپ تاپم باید چطور باشه…کلا برای استفاده خوب از این نرم افزارها چه لپ تابی با چه مشخصاتی خوبه؟ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

  3. با سلام وخسته نباشید
    کدام نرم افزارو میشه سریع و در مدت زمان کم تر یاد گرفت؟
    با تشکر از شما

  4. با سلام و تشکر از سایت خوبتون
    مقاله‌ی کاملی بود اما یک سوال داشتم: آیا راهی وجود داره که بشه راحت تر یک لوگو رو طراحی کرد؟

  5. ممنون از مقاله ی مفیدتون من فقط با نرم افزار ادوبی فتوشاپ کار کردم، برای طراحی لوگو می خوام از نرم افزار ایلاستریتور استفاده کنم. یک آموزش مفید و مختصر میخوام . از کجا میتونم یک بسته ی آموزشی پیدا کنم؟

  6. سلام ممنون از مقاله خوبتون
    من یه نرم افزار خوب برا طراحی اسم و اسم ترکیبی نامفهوم
    طراحی متن تلفیق با عکس میخوام برا تتو
    چه نرم افزاری پیشنهاد میکنین اگ امکان داره به ایمیلم ارسال کنین ممنون

  7. سلام وقت بخير
    من از یکی از مقالات شما بدون ذکر منبع استفاده کردم، میخواستم حلالیت بگیرم ???
    اگر نیازی هست هزینه ای رو بپردازم بفرمایید

  8. سلام وقت بخیر من میخوام روی کارتن لوازم ارایش خودم طراحی کنم و چاپ کنم اینبرنامه ها به درد همچین کاری میخوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا