آموزش اینترنت

آموزش دیلیت اکانت فیس بوک (تصویری و بسیار ساده)

در ادامه آموزش های کاربردی اینترنت، در این پست به شما نحوه دلیت اکانت فیسبوک را بصورت تصویری به شما آموزش می دهیم. همانگونه که می دانید فیسبوک محبوب ترین شبکه اجتماعی با بیشترین کاربر در دنیا می باشد.

 

دلیت اکانت فیس بوک به دوصورت انجام می شود :

۱- دلیت اکانت به صورت دائم 

۲- دلیت اکانت به صورت موقت (دی اکتیو کردن) 

۱- دلیت اکانت فیس بوک به صورت دائم : 

ابتدا با استفاده از وی پی ان یا نرم افزارهای رفع فیلتر، روی لینک آدرس دیلیت اکانت فیسبوک کلیک کنید و از صفحه باز شده پس از لاگین کردن به اکانت خود، گزینه Delete My Account را انتخاب نمایید. پس از انجام این مرحله صفحه تایید نهایی حذف اکانت فیس بوک برای شما باز خواهد شد که برای اینکه ثابت کنید شما ربات نیستید باید به یک سری سوالات پاسخ دهید. با پاسخ به این سوالات، و تایید نهایی، اکانت فیس بوک شما برای همیشه حذف خواهد شد و پس از طی مدت ۱۴ روزه ، دیگر قادر به ورود به آن نخواهید بود.

 

آموزش نحوه حذف اکانت فیس بوک

۲-دلیت اکانت به صورت موقت (دی اکتیو کردن) 

اما اگر به صورت موقتی قصد دارید اکانت خود را غیرفعال کنید و احتمالا در آینده به این شبکه اجتماعی پر طرفدار برگردید، بهترین گزینه استفاده از قابلیت دی اکتیو کردن یا حذف اکانت فیس بوک به طور موقت می باشد. با این اقدام، اکانت فیس بوک شما برای مدتی دلخواه که توسط شما تعیین می شود، غیرفعال شده و دوستانتان و سایر افراد قادر به مشاهده پروفایل و سایر فعالیت های گذشته شما نخواهند بود. برای حذف اکانت فیس بوک خود به صورت موقت می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید.

ابتدا وارد اکانت فیس بوک خود شده و به منوی تنظیمات یا Setting برنامه بروید. در این بخش در پنل سمت چپ گزینه Security یا امنیت را انتخاب نمایید.

آموزش نحوه حذف اکانت فیس بوک

در صفحه ای که باز شده است، به دنبال گزینه Deactive your account گشته و روی ان کلیک کنید.

آموزش نحوه حذف اکانت فیس بوک

پس از انتخاب گزینه فوق، در صفحه جدید از شما سوالی در رابطه با دلیل حذف اکانت فیس بوک پرسیده می شود که می توانید به دلخواه یک گزینه را انتخاب کنید. به عبارت ساده تر، همانند تصویر زیر عمل کنید تا به سریعترین روش ممکن بتوانید اکانت فیس بوک خود را غیرفعال نمایید.

آموزش نحوه حذف اکانت فیس بوک

در صفحه بعدی تعداد روزهایی که قصد دارید اکانت خود را تا آن مدت غیرفعال کنید را مشخص کرده و سپس گزینه Deactivate را انتخاب نمایید و در پایان در پنجره جدیدی که برایتان باز می شود، پسورد ورود به اکانت خود را دوباره وارد کرده و گزینه Deactivate Now را انتخاب نمایید.

آموزش نحوه حذف اکانت فیس بوک

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن