آموزش جیمیل

ساده ترین روش حذف اکانت جیمیل +نکات مهم که باید بدانید!

بله ، می توانید یک حساب جیمیل گوگل و تمام پیام های موجود در آن را حذف کنید. و بله ، می توانید این کار را انجام دهید و هنوز هم اکانت های گوگل ، یوتیوب و غیره را حفظ کنید! روند کار سخت نیست. فقط از شما خواسته می شود بارها و بارها کلیک کنید ، و همچنین برای رمز عبور خود نیز کلیک کنید. هنوز بستن حساب Gmail و حذف ایمیل های موجود در آن یک کار ساده است.

1- در کامپیوتر/لپتاپ

در اینجا آمده است که برای لغو حساب Gmail و حذف آدرس Gmail مرتبط چه باید بکنید:

۱-به  Google Account Settingsبروید

۲- Data & Personalization را انتخاب کنید

۳- در صفحه ای که نشان داده میشود، به پایین بروید و Download, delete, or make a plan for your data را پیدا کنید.

۴- روی Delete a service or your account کلیک کنید.

نکته: همچنین می توانید برای حذف کل حساب Google (از جمله سابقه جستجوی خود ، Google Docs ، AdWords و AdSense و سایر خدماتGoogle ) Delete Google Account and Data را انتخاب کنید.

۵- سپس در صفحه ی بعد Delete a service را انتخاب کنید.

۶- از شما خواسته می شود وارد حساب خود شوید.

۷- در صفحه بعد می توانید سرویسی را که می خواهید حذف کنید انتخاب کنید. اگر می خواهید یک حساب Gmail را حذف کنید ، روی آیکن سطل آشغال (🗑) در کنار Gmail کلیک کنید.

نکته: Download Data link را جهت فرصتی برای دانلود کپی کامل پیام های جیمیل به وسیله ی Google takeout ،دنبال کنید.

ترفند: همچنین می توانید ایمیل خود را در یک حساب Gmail دیگی ، احتمالاً یک آدرس Gmail جدید، کپی کنید.

۸- آدرس ایمیل متفاوت با آدرس جیمیلی که قصد دارید آن را ببندید را در زیر Enter an email address در باکس How you’ll sign in to Google وارد کنید.

نکته: Gmail ممکن است آدرس دوم را که هنگام ایجاد حساب Gmail استفاده کرده اید وارد کرده باشد. آدرس ایمیل جایگزین که در اینجا وارد می کنید به نام کاربری حساب جدید Google شما تبدیل می شود.

ترفند: اطمینان حاصل کنید که آدرس ایمیلی را که به آن دسترسی دارید وارد کنید. برای حذف حساب Gmail خود به آدرس ایمیل نیاز دارید.

۹- روی Send Verification Email. کلیک کنید

۱۰- ایمیل را از گوگل no-reply@accounts.google.com) ) به همراه “هشدار امنیتی برای اکانت Google مرتبط ” یا “تأیید حذف Gmail ” ، باز کنید.

۱۱- deletion link در پیام را دنبال کنید

اگر از شما خواسته شد ، وارد حساب Gmail شوید که میخواهید آن را حذف کنید.

۱۲- زیر Confirm Gmail Deletion گزینه Yes, I want to delete را انتخاب کنید.

۱۳- روی Delete Gmail کلیک کنید.

هشدار: شما نمی توانید این مرحله را خنثی سازی (Undo) کنید. پس از کلیک بر روی این گزینه ، حساب Gmail و پیام های شما از بین می روند.

۱۴- روی Done کلیک کنید

2-در گوشی اندروید

۱-برای این کار، وارد بخش setting یا تنظیمات شده و سپس Google را باز کنید.

۲-حساب Gmail را که می خواهید حذف کنید از فهرست کشویی انتخاب کنید (اگر چندین حساب دارید) و سپس گزینه Manage Google Account یا مدریت حساب گوگل را انتخاب کنید.

۳-بخش Data & Personalization را انتخاب کنید.

۴-به بخش دانلود، حذف یا برنامه ریزی برای بخش داده خود بروید و بخش حذف یک سرویس یا حساب خود را انتخاب کنید.

۵-در مرحله بعد، بخش Delete a Google Service یا حذف یک سرویس Google را انتخاب کنید.

۶-با وارد کردن گذرواژه خود دوباره وارد حساب خود شوید تا تأیید کنید که این شما هستید که وارد حساب شده اید.

۷-در آخر، بخش Gmail را انتخاب کنید و نماد سطل زباله را انتخاب کنید. با دنبال کردن دستورالعمل های باقیمانده از Google، مراحل را کامل کنید.

3-در گوشی آیفون

۱-برنامه Gmail را در آیفون باز کنید، به فهرستش بروید و بخش تنظیمات را انتخاب کنید.

۲-حساب خود را انتخاب کرده و وارد آن شوید.

۳-در مرحله بعدی، بخش Manage your Google account را انتخاب کنید.

۴-بعد از آن، بخش Data & Personalization را انتخاب کنید و به بخش Download، حذف یا برنامه ریزی برای داده خود بروید.

۵-حذف یک سرویس یا حساب خود را انتخاب کنید و سپس گزینه حذف یک سرویس را انتخاب کنید و سپس رمز ورود خود را دوباره تأیید کنید تا تأیید کنید که شما، شخص صاحب این اکانت هستید هستید.

۶-Gmail را پیدا کنید و روی Delete ضربه بزنید و دستورالعمل های Google را برای حذف دنبال کنید.

توجه: اگر می خواهید مطمئن شوید که پس از پایان دوره حذف، حساب Gmail شما برای همیشه حذف شده است، Google را باز کرده و به بخش My Products بروید. اگر لینکی به Gmail قبلی خود مشاهده کردید، به این معنی است که حساب حذف نشده است و همچنان فعال است. با این حال، اگر لینکی به Gmail قبلی خود وجود نداشته باشد، حساب Gmail برای همیشه حذف شده است.

چه اتفاقی برای ایمیل ها در یک اکانت جیمیل حذف شده میافتد؟

پیام ها برای همیشه حذف می شوند. دیگر نمی توانید به آنها در Gmail دسترسی پیدا کنید. اگر نسخه ای را دانلود کردید ، یا با استفاده از Google Takeout یا با استفاده از یک برنامه ایمیل ، هنوز می توانید به این پیام ها دسترسی داشته باشید.

نکته: اگر از IMAP برای دسترسی به Gmail در برنامه ایمیل خود استفاده کرده اید ، فقط پیامهایی که در پوشه محلی کپی شده اند ، حفظ می شوند. ایمیل های روی سرور و پوشه های هماهنگ با حساب Gmail حذف شده حذف می شوند.

چه اتفاقی برای ایمیل های ارسال شده به آدرس جیمیل حذف شده من می افتد؟

افرادی که به آدرس Gmail قدیمی شما ایمیل ارسال می کنند ، پیام عدم تحویل به آنها نمایش داده میشود.ممکن است بخواهید یک آدرس جدید یا جایگزین آدرس قدیمی را به مخاطبینی که بیشتر به آنها اهمیت می دهید اعلام کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا